2789
عنوان

هواوی

35 بازدید | 7 پست

نمیدونم درست نوشتم یا نه ولی گوشی خیلی عالیه تا الان هردو گوشی قبلیم هواوی بودن نه هنگ کردن نه چیزی تازه تو شارژ انقد بازی کردم صفر هم میشد بازم روشنش میکردم همه کار باهاش میکردم داغونش کردم هیچی به هیچی بنظرم هواوی عالیه نظرتون؟ 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

اره سگ جون واقعا مال یک دیقشونه مامانم داشت 9ساال داشتش اخر خودمون زدیم شکوندیمش 😐😂هواوی و شیامی و ...

شیائومی همش هنگه خودم دارم کلا فرقی نداره مال دوستمم هنگ میکنه اما هواوی خفنه خیلی گوشی قبلیم الان دست مامانمه واقعا عالیه

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره سگ جون واقعا مال یک دیقشونه مامانم داشت 9ساال داشتش اخر خودمون زدیم شکوندیمش 😐😂هواوی و شیامی و ...

ولی سامسونگ همه میگن داغ میکنه همینش بده 

شیائومی همش هنگه خودم دارم کلا فرقی نداره مال دوستمم هنگ میکنه اما هواوی خفنه خیلی گوشی قبلیم الان د ...

نه من واسه کارم یه مدت مجبور شدم بگیرم خیلیی سگ جون حافظه بالا و از لحاظ کارایی بالا اوکی بودن 

ولی واقعا از لحاظ دوربین افتضاحنن افتضاح 

اره 

من خودم هواوی نداشتم ولی مامانم داشت خیلیی خوب بود

نه من واسه کارم یه مدت مجبور شدم بگیرم خیلیی سگ جون حافظه بالا و از لحاظ کارایی بالا اوکی بودن ولی و ...

ولی واسه من همش رو مغزمه هنگم نکنه متنفرم اما هواوی عالیه بخدا خیلی عاشقشم 

جونور نباشی فکر نکنم واسه من که مشکلی نداره فعلا

نمیدونم والا همه میگن داغ میکنه