2821
2789

آنقدر الکی در بدر دنبال ماسک الکل نمیگشتم ،دستکش لاتکس یک بار مصرف جفت هفت تومن نمیخریدم

وطنم پاره ی تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید مجتبی)باش،(رهبر شهیدم ازاسمونها حواست به ما باشه)🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

طلا چند شد چند روز نگاهم نکردم از بس حالم بده میشه از قیمتاش

وطنم پاره ی تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید مجتبی)باش،(رهبر شهیدم ازاسمونها حواست به ما باشه)🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

با این همه گرونی هر روز بی برقی هم داریم

گرونی ک همه جای دنیا هست ولی بی برقی نیست. من از سال ۲۰۱۵ ب اینور پناهنده شدم سوئد اینجام همه چی چند برابر شده برای مثال:

-وقتی میخاستی خونه بخری از بانک پول قرض میگرفتی با سود نیم درصد تا قبل از کرونا، الانم میتونی قرض بگیری ولی با سود ۵ درصد.

-قبل از کرونا بنزین بود لیتری ۱۰ کرون ولی الان شده لیتری ۲۴ کرون

-قبل کرونا ی لیتری شیر ۸ کرون بود ولی الان شده ۱۶ کرون

-قبل کرونا تخم مرغ بود دونه ای ۱ کرون ولی الان شده دونه ای ۴ کرون دونه ای

خلاصه گرونی همه جا هست ولی وحشتناک ترین گرونی رو اول ترکیه داره بعد ایران. تو ترکیه میتونستب با ۵۰ لیر ی دونه شلوار خفن بخری جین ولی الان ی بسته چیپس تو ترکیه شده ۸۰ لیر. تورم تو ترکیه خیلی وحشتناک تر از ایرانه.

با این همه گرونی هر روز بی برقی هم داریم

خدا ب هممون رحم کنه وضعیت تمام دنیا بده ک خیلی دلایل داره:

۱-کرونا

۲-جنگ اسرائیل و غزه

۳-جنگ اوکراین و روسیه

همونجوری ک ایران پپل مردمشو میدع ب غزه حما..س اروپا و امریکا هم پولای مردمشونو میدن ب اسرائیل و اوکراین

طلا چند شد چند روز نگاهم نکردم از بس حالم بده میشه از قیمتاش

گرونی طلا ب درک فیلمای دزدی رو ک از مردم تو ایران میبینم تن و بدنم می لرزه. ب پیرزن هم رحم نمیکنن، دوتا فیلم دیدم دوتا پیرزن رو‌تو دوتا فیلم جدا تو منطقه های جدا خفت میکنن گردنبنداشونو میکنن و‌ فرار میکنن.

گرونی بخوره تو سرشون فوقش نمیخری با اصلا عروسی نمیکنی مشکل از اونجایی شروع میشه ک امنیت جانی رو از اونایی ک داره میگیره.

.

.

ب جان خودم قسم ی ویدیو دیدم تو اینستا ک دزده صورت خودشو پوشونده میره تو طلا فروشی میخاد ی ظرف اسید بپاشه رو صورت طلافروشت و مغازشو خالی کنی ولی نمیتونه اسید بپاشه و طلافروشه آژیر خطرو میزنه. سرچ کن تو گوگل حتما پیداش میکنه همین چن روز پیش اتفاق افتاده

نا امنیه تو‌جامعه خیلی بدتر از گرونیه

گرونی طلا ب درک فیلمای دزدی رو ک از مردم تو ایران میبینم تن و بدنم می لرزه. ب پیرزن هم رحم نمیکنن، د ...

اوف گفتی خواهر شوهرم ده تا النگو سنگین دستش می‌کنه با کلی چیز دیگه یه بار گفتم نکن خطرناکه،یه جوری جواب داد انگار من حسودم،ولی همش نگرانم کاهی طلاهاشو می‌بره میده ریس شرکت بزاره گاو صندوق گاهی می‌بره خونه خواهرش،بنده خدا ها آخر عمری پدر شوهر مادر شوهرم یه عروسی گیرشون اومد و باهاشون هم خونه شد که هیچی نمیتونن تو خونه نگه دارن،یادمه یه زمانی خواهر شوهرم یه کیلو طلاشو میذاشت تو کمد کلیدشم جلو رو خودمون مینداخت تو پارچ کمد،ولی الان پنجاه تومن پول نمیتونن راحت بزارن باید قفلو بندش کنن،خدا نصیب نکنه هم خونت باشه ،،،،،،،،همچین ادمی