2777
2789

زیر سی سال بدنت حسابی تقویت کنی ، سیستم ایمنی خودش دفعش می‌کنه . 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ترسیدم میتونم ازتون کمک بگیرم؟

نترس الان خیلیا دارن و بی‌خبرن همونایی که کامنت میذارن شک نکن بیشترشون مبتلان و نمیدونن چون آزمایش پاپ اسمیر وقتی نشون میده که دهانه رحم درگیر شده 

و خیلیا چون آزمایششون چیزی نشون نمیده خیالشون راحته 

در صورتیکه عفونت زنان عامل اصلیش hpv  هست ۸۰ درصدش 

و فقط با تست hpv مشخص میشه

بالهایمان زخمیست اما بلند پروازیم🕊️🕊️❌      ️

نه هنوز انجام ندادم

اولین کلری کا باید بکنی اینه حتما با درخواست خودت بری و انجامش بدی که خدایی نکرده رحمت درگیر نشده باشه 

اگرم یه درصد درگیر شده باشه بازم راه داره برای درمان اصن نگران نباش فقط زودتر برو دکتر برات کولپوسکپی بنویسه 

بالهایمان زخمیست اما بلند پروازیم🕊️🕊️❌      ️