2789
عنوان

علت درد دست

66 بازدید | 12 پست

بچها من صب ک بیدار می‌شم تا شب همش درحال فعالیتم

اصلا استراحت ندارم. درس می‌خونم در طول روز

چندماهیه بازوهام و ماهیچه ساعدم خیلی تیرمیکشه 

کار سختم نمی‌کنم اصلا کار خونه نمی‌کنم

علتش چی میتونه باشه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ازاعصابه

کاربری وتاپیک هابرادونفره.. مسئولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! خدایاشکرت😍

خب چیکار کنم خوب شم؟می‌ترسم

عزیزم اعصابت آرومه؟

کاربری وتاپیک هابرادونفره.. مسئولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! خدایاشکرت😍

نه راستشاسترس دارم و اینکه کلا ادم عصبی هستم بیشتر مواقع

باورکن همونه

اها خب چیکار کنم اعصابم بهتر بشه

یوگاانجام بدم تمرکزتوبلاببرانرژی هامنفی روازخودت دورکن قوی باش به خودت تکیه موقع عصبی شدن بروتواتاقی درازبکش دست بزارروشکمت نفس عمیق بکش خیلی عمیق وآروم آروم جوری دم وبازدم عمیق باشه چهارثانیه هردوش طول بکشه روی نفس کشیدنت تمرکزکن، وهمزمان خودتویه جای خاص که دوسداری تصورکن کناردریایازیریه درخت باصدای گنجشک هاصدای آب رودخانه،واینکه این دم وبازدم عمیق رومیتونی کنارپنجره انجام بدی باهوای تازه