2821
2789
عنوان

صورت کشیده😫

559 بازدید | 17 پست

یکیو که ایرانیه یا کشورای مسلمان هست پیشنهاد بدید که صورتش کشیده باشه میخوام ازش الگو برداری کنم بفهمم چه مدل مو و چه مدل شال و چه ارایشی بهم میاد حس میکنم به صورت کشیده و لاغرم هیچی نمیاد😭 

تو اروپاییا خیلی زیادن صورت کشیده و استخوونی و زاویه دار. ولی خب اونا فرهنگ و ظاهرشون با ما متفاوته 

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

شما چتری پرده ای بهت میاد با ارایش چشم های گربه ای

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای صورت کشیده، مدل مو و آرایش‌هایی که صورت را پهن‌تر و متعادل‌تر نشان دهند، مناسب هستند. در اینجا چند پیشنهاد برای مدل مو و آرایش مناسب صورت کشیده آورده شده است:

مدل مو:

مدل موی لایه‌ای: لایه‌های مو باعث می‌شوند صورت پهن‌تر به نظر برسد. لایه‌ها می‌توانند در قسمت چانه یا گونه‌ها شروع شوند تا به صورت حجم دهند.

مدل موی کوتاه تا متوسط: مدل موهای خیلی بلند ممکن است صورت را کشیده‌تر نشان دهند. مدل موهای کوتاه تا متوسط، به خصوص با حجم در کناره‌ها، برای صورت کشیده مناسب‌تر هستند.

چتری: چتری‌ها، به خصوص چتری‌های پرپشت و بلند یا چتری‌های بغل، می‌توانند طول صورت را کوتاه‌تر نشان دهند و تعادل ایجاد کنند.

موج و فر: موهای موج‌دار یا فر دار باعث می‌شوند صورت پهن‌تر و پرتر به نظر برسد.

آرایش:

رژگونه: استفاده از رژگونه روی سیب گونه‌ها (قسمت برجسته گونه هنگام لبخند زدن) و پخش کردن آن به سمت شقیقه‌ها، باعث می‌شود صورت پهن‌تر و شاداب‌تر به نظر برسد.

هایلایتر: استفاده از هایلایتر روی استخوان گونه، زیر ابرو و وسط پیشانی، می‌تواند به برجسته کردن این نواحی و ایجاد تعادل در صورت کمک کند.

کانتور: کانتور را زیر استخوان گونه و در امتداد خط فک بزنید تا صورت کوتاه‌تر به نظر برسد. از کانتور تیره در امتداد خط رویش مو نیز می‌توانید استفاده کنید تا پیشانی کوتاه‌تر به نظر برسد.

ابرو: ابروهای صاف و پهن برای صورت کشیده مناسب‌تر هستند. از قوس دادن زیاد به ابروها خودداری کنید.

رژ لب: از رنگ‌های روشن و براق برای رژ لب استفاده کنید تا لب‌ها پرتر به نظر برسند و توجه را از طول صورت دور کنند.

برای صورت کشیده، انتخاب شال مناسب می‌تواند تاثیر زیادی در ایجاد تعادل و زیبایی چهره داشته باشد. در اینجا چند سبک شال که برای صورت‌های کشیده مناسب هستند، پیشنهاد می‌شود:

شال‌های حجیم و بافت‌دار: شال‌های بافت‌دار، پشمی و حجیم می‌توانند به صورت شما حجم و پهنا اضافه کنند و از کشیدگی آن بکاهند. این نوع شال‌ها را می‌توانید به شکل‌های مختلفی بپیچید تا صورتتان پرتر به نظر برسد.

شال‌هایی با طرح‌های افقی: طرح‌های افقی روی شال باعث می‌شوند که عرض صورت بیشتر به نظر برسد. از شال‌هایی با خطوط افقی، نقوش پهن و رنگ‌های ترکیبی استفاده کنید.

شال‌های چند لایه: پیچیدن شال به صورت چند لایه، به ویژه در قسمت گردن، باعث می‌شود که صورت شما کوتاه‌تر و پهن‌تر به نظر برسد.

شال‌های رنگ روشن: رنگ‌های روشن و شاد می‌توانند توجه را به سمت خود جلب کنند و از تمرکز بر روی کشیدگی صورت بکاهند.

شال‌های بلند با انتهای آویزان: اگر از شال‌های بلند استفاده می‌کنید، انتهای آن را به صورت آویزان رها کنید تا به صورت شما حجم و پهنا بدهد.

مدل بستن شال:

شال را به صورت شل و آزاد ببندید تا حجم بیشتری به اطراف صورتتان اضافه شود.

از مدل‌هایی استفاده کنید که شال روی گردن پیچیده شود و حجم آن را افزایش دهد.

شال را طوری ببندید که قسمتی از آن روی پیشانی بیاید و طول صورت را کوتاه‌تر نشان دهد.

نکاتی که باید از آنها اجتناب کنید:

شال‌های خیلی تنگ و چسبان: این نوع شال‌ها صورت را کشیده‌تر نشان می‌دهند.

شال‌هایی با طرح‌های عمودی: طرح‌های عمودی باعث می‌شوند صورت شما باریک‌تر و کشیده‌تر به نظر برسد.

رنگ‌های تیره و مات: این رنگ‌ها صورت را لاغرتر نشان می‌دهند.

شما چتری پرده ای بهت میاد با ارایش چشم های گربه ای

زدم نت اره شیکه و قشنگ 

من موهام تیرس خرمایی تیره، به موی تیره میاد؟ 

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

نکاتی که باید از آنها اجتناب کنید:شال‌های خیلی تنگ و چسبان: این نوع شال‌ها صورت را کشیده‌تر نشان می‌ ...

ممنونم عزیزم

پیشونیت بلنده؟اگه محجبه هستی هدشال فکرکنم بهت بیاد

محجبه کامل نیستم و جلو موهام یکم بیرونه 

پیشونیمم اره ینی تو عمرم نتونستم موهامو بالا ببندم ارزو به دل موندم😂 

حالا من پیشونیم انقدر کوتاهه همش حرص میخورم😂

هرچیزی اعتدالش خوبه😂 ولی خدایی قبول کن پیشونی کوتاه واسه خانم شیک تره. یا حداقل من اینطور میپسندم 

ینییی عاااشق صورت جمع و جور و گوگولی ام😍 

2824
2823
2791
2779
2792