2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

91 بازدید | 18 پست

همون طور تو تاپیک های قبلی (درسی) گفتم من پایه ی نهم دوست دارم رشته ی مناسب خودم و پیدا کنم من یه سوال داشتم اینکه رشته ی انسانی خوبه ؟درآمد کدوم شاخش زیاده؟ کدوم شاخش شانس شاغل شودن و داره؟ برای اینکه توی نیروی انتظامی ثبت نام کنیم باید چه رشته ای رو برداریم و دخترا هم ممکنه پلیس پشن کسی که نویسندگی و شاعری رو دوست داره و تو این موارد استعداد بالایی داره باید چه رشته ای بره  ممنون میشم کمک کنین تو درازی سختی هستم 

خدا کنه روزی موفقیت همه‌ی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من خودم اصلا هنرستان رفتم برق دانشگاه عوض کردم رشتمو و راضیم رفتم حسابداری یعنی میتونی حتی چیشمون هم شده باشی دیپلم بگیری از اون طریق عوض کنی دانشگاه رتشتو

همیشه دعاکنید: چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد ذهنی که بدیها را فراموش کند و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را ازدست ندهد…

عزیزم چون گفتی به شعر و شاعری علاقه داری میگم ادبیات گزینه مناسبیه ولی رشته آسونی نیست که همه بتونن توش موفق بشن ، انسانی حقوق داره، فرهنگیان داره، روانشناسی داره

همشون بستگی به تلاش خودت داره که نتیجه داشته باشه یا نه

خب من رشتم انسانیه

باید بگم که عزیزم رشته سختیه،باید راستش رو گفت خودشم اینطوری حفظ کردنی و فلانم نیست،درسها مفهومی ان،باید بفهمی اگه حفظ کنی سر امتحان تو به ورق خیره میشی و ورق به تو و اینکه برای نیروی انتظامی با مدرک انسانی راحت تره ولی زنا عملیات زیادی ندارن و مثل کشور های خارجی نیست و خلاصه قانون مقررات داره دیگه

ولی درکل انسانی رشته کاربردیه،اطلاعاتت رو بالا میبره و زیرشاخه های حسابداری و روانشناسی و حقوق و دبیری ایناش الان بورسه

برای نویسندگی و شاعری فکر میکنم فنی حرفه ای و کاردانش به دردت بخوره 

سوالی داشتی درخدمتم موفق باشی💜

دخترِ ایران خاتون..                                                   آرمی گیرل،وکیل مدافع حقوق دختران^^                                    تورک قیزیام🙌🐺

والا من خودم اصلا هنرستان رفتم برق دانشگاه عوض کردم رشتمو و راضیم رفتم حسابداری یعنی میتونی حتی چیشم ...

اها یعنی کسی که هنرستان رفته میتونه تو کنکور انسانی  و رشته های نظری شرکت کنه 

خدا کنه روزی موفقیت همه‌ی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘

عزیزم چون گفتی به شعر و شاعری علاقه داری میگم ادبیات گزینه مناسبیه ولی رشته آسونی نیست که همه بتونن ...

خیلی ممنون از کمکتون واقعا لطف کردین😘

اها یعنی کسی که هنرستان رفته میتونه تو کنکور انسانی و رشته های نظری شرکت کنه

اونو نمیدونم دولتیا گفتن باید تو رشته مخصوص خودت بری دانشگاهو من بدون کنکور رفتم دانشگاه ازاد 

همیشه دعاکنید: چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد ذهنی که بدیها را فراموش کند و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را ازدست ندهد…
خب من رشتم انسانیهباید بگم که عزیزم رشته سختیه،باید راستش رو گفت خودشم اینطوری حفظ کردنی و فلانم نیس ...

آها خیلی ممنون فقط یه سوال توی کدوم شاخه های فنی و کاردانش هست 

اونو نمیدونم دولتیا گفتن باید تو رشته مخصوص خودت بری دانشگاهو من بدون کنکور رفتم دانشگاه ازاد

بازم ممنونم🙏

آها خیلی ممنون فقط یه سوال توی کدوم شاخه های فنی و کاردانش هست

فکر کنم هنرش

دخترِ ایران خاتون..                                                   آرمی گیرل،وکیل مدافع حقوق دختران^^                                    تورک قیزیام🙌🐺

والا من خودم اصلا هنرستان رفتم برق دانشگاه عوض کردم رشتمو و راضیم رفتم حسابداری یعنی میتونی حتی چیشم ...

حسابداری سخته؟