2777
2789

من خیلی دوست دارم دانشگاه رفتن رو تجربه کنم 

ولی علاقم شنیون کاری و قنادی وکلا شغل ازاده و زیردست کسی باشم برام سخته

نمیتونم هم برم دانشگاه هم به بقیه کارام برسم چون وقتشو ندارم:)

نظرشماچیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بگی مدرک به چه دردی میخوره این همه لیسانس بیکارداریم

مدرکش رو بگیره و در کنارش یه حرفه ای رو هم یاد بگیره،امروزه متأسفانه همه تو جامعه ما با مدرک قضاوت میشن

دخترِ ایران خاتون..                                                   آرمی گیرل،وکیل مدافع حقوق دختران^^                                    تورک قیزیام🙌🐺

اگه کاری که میخوای رو انجام بدی و درآمدت هم خوب باشه پشیمون نمایشی که هیچ کلی هم جلویی

من و دوستام تو یکی از بهترین دانشگاهای دولتی مدرک گرفتیم ولی تهش اون کاری رو نمیکنیم که درسشو خوندیم

کلی هم عقب افتادیم این سالا

«آدم‌ها وقتی واقعاً آزاد می‌شن، که بفهمن دردشون دشمن نیست؛ راهنماست.»

با وضعیت الان دانشگاه ها که دانشگاه های خوب قبولی سخته دانشگاه های معمولی هم که کلاسها تق و لق یا اساتید سطح‌پایین هستن یا دانشجو نمیاد‌ و کلاسها تشکیل نمیشه .اون دوران اوج دانشگاه تموم شد برای همین نرفتی هم چیزی از دست نمیدی.در آینده اگر دلت خواست میتونی بری.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹