2821
2789
عنوان

درس و کنکور

57 بازدید | 5 پست

سلام 

من یازدهم تجربی هستم و تازه شروع کردم برای کنکور و نهایی خوندن(تا الان هیچ کاری نکردم برای کنکورم و اصلا تست نزدم ) پایم در حدی هست که درس های مدرسه رو بلدم 

الان تازه شروع کردم امید وارم که دیر نشده باشه برای قبولی توی رشته های تاپ 

الان سوالم اینه که من علاوه بر کتاب مدرسه ، نکات توی کلاس و سوال هایی که در مدرسه حل شده،تست،حل کتاب های کمکی تشریحی ،دیدن فیلم در جاهایی که ایراد دارم و آزمون های قلمچی دیگه باید چه کاری انجام بدم برای قبولیم ؟

من اگر کافر و بی دین و خرابم به تو چه! من اگر مست می و شرب و شرابم به تو چه... تو اگر مستعد نوحه و آهی چه به من... من اگر عاشق سنتور و ربابم به تو چه، تو اگر غرق نمازی چه کسی گفت چرا!من اگر وقت اذان غرقه به خوابم به تو چه...

تا کنکور1405 دیر نشده برای شروع ؟

من اگر کافر و بی دین و خرابم به تو چه! من اگر مست می و شرب و شرابم به تو چه... تو اگر مستعد نوحه و آهی چه به من... من اگر عاشق سنتور و ربابم به تو چه، تو اگر غرق نمازی چه کسی گفت چرا!من اگر وقت اذان غرقه به خوابم به تو چه...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه شروع کن

واقعا دیگه صد خودمو میزارم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792