2777
2789
عنوان

همکلاسی خواهرم سالم حاملس

| مشاهده متن کامل بحث + 910 بازدید | 59 پست
خودتم داری مدرسه رو مقصر می بینی که میگی این بهترین مدرسه اس چه رسد به بقیه .نه گلم عیب از مدرسه و د ...

نه عزیزم منظورم رو بد گرفتی این مدرسه همه دانش آموزان رو ثبت نام نمیکنه

مشکل از خانواده  و فرزند هست

پروانه🦋🥺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تابستون رفتیم با خانواده پارک

یه دسته دختر پسر سیگار به دست

یه مرد ۵۰ ساله ی هیکلی با دوتا دختر نوجوون که دستش مدام تو لباس و گردن و ... دوتاشون بود

یه زن سن بالای چااااق ‌که تو ماشین با ۳ تا پسر جوون در حال عشقبازی بود

این چیزهایی بود که من و همسرم  نشسته اطرافمون دیدین

از اون موقع تا حالا پارک نرفتم

خدا به دادمون برسه که بی حیایی و فساد  بیداد میکنه 

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  
وقتی زیر سن قانونی باشه و کسی که باهاش رابطه داشته بالای ۱۸ باشه تو خیلی از کشور ها حبس و زندان داره ...

امروز یکی تاپیک زده بود که به باباش گفته به تو مربوط نیست تو کارام دخالت کنی 

گفتن چند سالته 

گفت بزرگم 

17 سالمه🤣🤣 

خدا..

مواظب گل دختراتون ک نههههه مواظب رفتار و گارای خودتون باشینننبرای دختراتون از عشق و محبت کم نزاریننن ...

درست و قشنگ ترین چیزی که دیدم 

هیچی اندازه خانواده تأثیر گذار نیست 

هیچییی

و اگر دیدید فرزندتون کاری ازش سر میزنه قبل هر اقدامی رفتار خودتون رو آنالیز کنید 

فقط میتونم بگم گل بگیرن در اینستارو

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

درست و قشنگ ترین چیزی که دیدم هیچی اندازه خانواده تأثیر گذار نیست هیچیییو اگر دیدید فرزندتون کاری از ...

چون خودم تو همین دورم و دارم تجربه میکنم همه چیزو میگم 

همه چیز برمیگرده ب رفتار خانواده 

.‌‌

دختر و خراب و ...خانوادش اصلا وضع مالی خوبی ندارن این دختر همش به فکر ژل لب و ژل باسن و.. هست

🫥🫥🫥

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A