2821
2789
عنوان

مادرشوهر

133 بازدید | 8 پست

می‌خواستیم بریم یه جا با مادرشوهرم دوتایی...بهم گفت تیپ بزن ...منم گفتم باشه..اونجا که بودیم بهم گفت بالای موهات خراب شده درستش کردم.....اومدیم خونه درآمد بهم گفت عروس مگه بهت نگفتم تیپ بزن اونجا خیلی موهات خراب شده بود و درهم...( عروس راه دورم) و خیلی وسیله نیووردم بودم با خودم واقعا.چقدررر بدم اومد از رفتارش

شما نباید اجازه بدی که مادرشوهره بخواد برات تعیین تکلیف لباس پوشیدنو اینارو کنه از همینجا شروع میشه ...

من نامزدم دخالتی نمیکنه تو هیچی من این مادرش خیلی اینجوریه...چیکار کنم من؟ به همسرمم نگفتم ولی قصد دارم بهش بگم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من نامزدم دخالتی نمیکنه تو هیچی من این مادرش خیلی اینجوریه...چیکار کنم من؟ به همسرمم نگفتم ولی قصد د ...

خودت باید. یه جوری رفتار کنی که مادرشوهر استارتر دخالتاشو نزاره .بیخود میکنه از تیپت ایراد بگیره یا بگه چی بپوش چی نپوش مادر خودتم اینجوری دخالت میکنه یا میکرد مسلما نه مادرشوهر که جای خود که همیشه رقابت داره با عروس .ایندفعه گفت بگو  همینجوری خوشگل هستم تیپم دوست دارم خودم که راضی ام هم شوهرم ولمون کن مردم نیخوان چی بگن میندازی یعنی دخالت دیگه نکن یعنی جور دیگه حالتو میگیرم

خودت باید. یه جوری رفتار کنی که مادرشوهر استارتر دخالتاشو نزاره .بیخود میکنه از تیپت ایراد بگیره یا ...

خودش اهل لباس و خریده ...شوهرشم ک فوت کرده خیلی اهل خریدو ب خودش رسیدنه

2824
2823
2791
2779
2792