2777
2789
عنوان

کانسیلر تیره😐

329 بازدید | 20 پست

من اولین بارم بود میخریدم به فروشنده گفتم خودش مناسب پوستم بده،الان امتحان کردم دیدم تیره تر از رنگ پوستمه😐مگه کانسیلر نباید روشن تر از رنگ پوست باشه؟؟؟خیلی دارم حرص میخورم ولی خب نفس عمییییق……..💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️

کانسیلر خوب معرفی کنید اینی که گرفتم میبلینه ولی رنگش افتضاحه

میبلین خیلی خوبه

من ۱۲۰ میزنم نه روشنه نه تیره اوکیه 

تستر نداشت اونجا؟

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میبلین خیلی خوبهمن ۱۲۰ میزنم نه روشنه نه تیره اوکیه تستر نداشت اونجا؟

این مدل feet me هست

روش نوشته ۱۵

چرا داشت ولی اینقد کثیف بودن تسترا یکم زدم نوک انگشتم زدم زیر چشمم زیاد متوجه نشدم،بعد یارو هی میگفت این خوبه به پوستت میاد

الان میبینم نه تنها زیر چشمم رنگ گندمی میشه بلکه اصلا تیرگی های زیر چشمو نمیپوشونه

این مدل feet me هستروش نوشته ۱۵چرا داشت ولی اینقد کثیف بودن تسترا یکم زدم نوک انگشتم زدم زیر چشمم زی ...

ببین کلا برا پوستت تیره اس یا زیر چشمتو تیره میکنه؟

چون اگه زیر چشمت خیلی تیره اس یه رنگ نارنجی باید بزنی بعد کانسلیر بزنی که تیرگی رو کاور کنه

ولی اگه کلا رنگش برات تیره اس یا ببر عوض کن یا ام یه رنگ روشن تر بگیر ترکیبشون کن

یا ام بده به یکی ، یکی دیگه بخر

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

به عنوان کانتور استفاده کن و کانسیلر بخر دیگه

با پیشنهادت خیلی خوشحال شدم ولی رفتم امتحان کردم دیدم تیرگیش اونقدر نیست که به عنوان کانتور قشنگ عمل کنه😑🥲

گندمی طوره

نه به عنوان کانسیلر به کارم میاد نه کانتور

ببین کلا برا پوستت تیره اس یا زیر چشمتو تیره میکنه؟چون اگه زیر چشمت خیلی تیره اس یه رنگ نارنجی باید ...

نه زیر چشمم اونقدر تیره نیست فقط یکم مویرگاش معلومه

برا پوستم تیره ست