2777
2789

فکر کن  ما در طول روز اصلا باهم حرف نمیزنیم در واقع همو از همه جا بلاک کردیم و نه زنگی نه پیامی هیچی یعنی حتی یه خبرم از من نمیگیره ولی باهم میریم بیرون تا الان دو سه باره که باهم رفتیم بیرون و همه چی هم وقتی پیش همیم خوبه و انگار نه انگار که مثلا باهام حرف نمیزنه و واقعا اون موقع خیلی باهم خوبیم و مشکلی هم نیست 

خودش چند روز پیشا رابطه رو تموم کرد و خیلی محترمانه و دوستانه تموم کردیم ولی هنوز همو میبینیم نمیدونم باید چیکار کنم 

میترسم برم بگم که یعنی چی اینکارات و  غر بزنم اینا دیگه حتی نتونم ببینمش  از یه طرفیم اینطوری واقعا دارم اذیت میشم موندم باید چه غلطی بکنم که رابطه امون درست شه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این رابطه سیمیه و حول محور خواسته های پارتنر خود خواه و بیمارته .... کات کن. یهو دل بکن . اگر واقعا ادم سالمیه و میخوادت برمیگرده و طبق اصول روابط عادی پیش میره در غیر اینصورت ب بیماریش مهر تایید میزنه و میره 

از همه جا بلاک کردین همو پس چجوری باهم قرار میذارین

دوست اون میاد به دوست من میاد پیام میده که اره فلان روز بریم نمیدونم فلان کافه علی هم هست(دوست پسر من) با فیلانی یعنی من بیاین علی میاد دنبالش و از این حرفا 

درست نمیشه اون اقا داره خودشو کم کم دور میکنه که اذیت نشه اگه نمخای کلا تمومش کن اینطوری خودت خیلی ا ...

اخه واقعا هم دلم نمیخواد همه چی تموم بشه واسه همینه که هنوز میرم میبینمش ولی اصلا درک نمیکنم کارشو 

بهتر از این رابطه مسخرست

واقعا مسخرست بعد وقتایی که میاد یه طوری حرف میزنه انگار مثلا همین نیم ساعت پیش باهم حرف میزدیم و یهو انقدر گرم میگیره و خودشو میزنه کوچه علی چپ که من اصلا نمیدونم چی بگم