2777
2789
عنوان

سفر به وان

2228 بازدید | 19 پست

میشه تجربه هاتون رو بگین؟عید سر مرز خیبی معطلی داره؟؟

با قطار چطور؟؟؟

برای خرید بخوایم بریم ۲ بزرگسال ۱ کودک. تقریبا ۴ روز ۵۰...۶۰ تومن کمه؟؟؟

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

شلوغ که مطمئن باش هست

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

نه کم‌نیست

اوکیه این مبلغ

اگه با تور بری ب صرفه تر شاید دربباد

نفری فک کنم ۷ تومنه

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کافیه ۵۰-۶۰ البته ۵۰ـ۶۰ میشه یه مسافرت متوسط معمولیبا قطار تجربه ندارم ولی دم عید خیلی شلوغ میشه وان ...

یعنی خرید هم میشه کرد؟؟یا این هزینه فقط برای خورد و خوراک هتل و ایناست...خرید تقریبا زیاد دارم....

شلوغ تا ی اندازه ای قابل تحمله...چون تایم دیگ نداریم....شوهرم سرکار میره و بچم مدرسه

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

منظورم پر از ایرانی دور از جمع سری افرادین که نظافت رعایت نمیکنن 

خونه و هتل هاشون کولر ندارن هیچ کدوم 

به نظر من ارزش نداره به هیچ وجه 

ارزروم خیلی خیلی خوبه 

هوای خنک داره مرز به نسبت وان یک درصدم اذیت نمیشین شهر خیلی خوبیم هست بازار های خوبی داره به نسبت وان توریست خیلی کمه شهر به نسبت ارزونیه

با سواری نرین مرزش خیلی اذیت میشین 

میخواین وسایل بیارین هم میتونم بگم دونه دونه میگردن وسایلو 

ما آب معدنی برده بودیم ازشون تست الکل گرفتن با وجود اینکه تو فری شاپ خودشون میفروشن

تو ماشین خالم اینا که خانواده بودن سگ انداختن 

تو قسمت اسکن حتی لاستیک زاپاس رو در میارن 

شهرشم زیاد ارزش نداره 😑😑 بو میده میتونم بگم پر ایرانی! 

ارزوروم از مرز بازرگان برین 

خواستم ببینم آدم کجا بیشتر اذیت میشهخودم مرز سرو مد نظرم هست بیشتر

نه راستش از سرو نرفتم 

از مرز رازی خیلی اذیت میشین ولی به وان نزدیک تره 

از بازرگان برین وان خیلی دوره ولی وان کلا ارزش نداره 

عید نرفتم تا حالا در حالت کلی کم کم ۲ ساعت یا ۱/۵ ساعت معطلی داره البته گاها کمه .

من ۱۵ میلیون بردم دو چمدون لباس خریدم البته من موقع اف رفتم ولی در حالت کلی وان ارزون تر از استانبول و قبرسه🥲

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

نرو ما سا پیش رفتیم ترکیه  به وان زمینی رفتیم 

از وان بلیط گرفتیم واسه ترکیه 

شهر کوچیکه مردمش به شدتتت مهربون ولی خیلی کوچیکه تقریبا جاذبه گردشگری یا چیز خاصی نداره به شدتتت هم همه چی گرونه