2789
عنوان

زن❌حمال✅

297 بازدید | 21 پست

از زن بودنم بیزارم 

همش دارم کار میکنم بخدا خسته شدم😔😔

از صبحه کلی پله و حیاط بزرگ و لباس و جارو وطی و ظرف و....... همه کااااار یکی نیس یه گوشه کارو بگیره کلافه شدم دیگه😭 الانم با اینهمه خستگی باید شام بپزم خدایاااااااا 

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم با خونه تکونی درگیرم

دیسک کمر شدید دارم الان یه ساعته از درد تکون نمیتونم بخورم 

باید کم کم بلند شم

اگر چه جان دادیم ، اگر جوان دادیم ، بهای انسان بود ، برای ازادی ✌🏻 ایران همیشه سرسخت ، بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

کارا رو با اعضای خانواده تقسیم کن خودشون بشورن و جمع جور کنن تا بفهمن زن حمال نیست

هیچکار نمیکنن شوهرم فقط میگه صب تا شب مگه چیکار میکنی 

یکیم یه دستت دردنکنه خالی نمیگه

خودت خواستی گلم

پله رو برای چی تمیز میکنی زنگ بزن یکی بیاد بشوره

مسئولیت بده

وقتی ی روزه اینهمه خودتو اذیت میکنی ینی ب خودت ارزش قائل نمیشی

من تمیز کاریم جنبه اذیت و اجبار نداره یهو جو میگیرتم کل خونه رو تغییر میدم و تمیز میکنم منتظر تشکر کسیم نیستم چون برا دل خودمه ن بقیه

اگه فیلم چوکور نسخه زیرنویس رو ندیدی ،با من از فیلم حرف نزن🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون. 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

منم با خونه تکونی درگیرمدیسک کمر شدید دارم الان یه ساعته از درد تکون نمیتونم بخورم باید کم کم بلند ش ...

کاش خونه تکونی بود من کار هر روزمه 🤦‍♀️

هیچکار نمیکنن شوهرم فقط میگه صب تا شب مگه چیکار میکنی

همون روز اول که لوسش کردی اینم شد نتیجش از الان عادتش بده اگر هم کار نمیکنی 70 به 30 کارهای خونه رو تقسیم کن

[کاربری برای ۳نفر است]و او از رگ گردن نزدیک تر است🌹❤️.

خب نکن ، خونه تکنونی یعنی چی ؟ چه خبرتونه 😄

دقیقا

اگه فیلم چوکور نسخه زیرنویس رو ندیدی ،با من از فیلم حرف نزن🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون. 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

همون روز اول که لوسش کردی اینم شد نتیجش از الان عادتش بده اگر هم کار نمیکنی 70 به 30 کارهای خونه رو ...

اصلا کمک نکنه پول بده ی کمکی بیاره خانوم

راه پله و حیاط رو برای چی هر روز میشوری ؟! 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
کاش خونه تکونی بود من کار هر روزمه 🤦‍♀️

منم مثل تو وسواسم به خاطر اینه زوارم در رفته اه

اگر چه جان دادیم ، اگر جوان دادیم ، بهای انسان بود ، برای ازادی ✌🏻 ایران همیشه سرسخت ، بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

اصلا کمک نکنه پول بده ی کمکی بیاره خانوم

بعید میدونم همچین ادمی به زنش میگه کاری نمیکنی پول خدمتکار بده ولی اینم ایده خوبیه 

[کاربری برای ۳نفر است]و او از رگ گردن نزدیک تر است🌹❤️.