2777
2789
عنوان

بیاین 😆

205 بازدید | 30 پست

میگم که یه موضوع جنجالی بزنید بریزیم اونجا یه گیسو گیس کشی کنیم  یه دعوایی کنیم 😆یه گزارشی بزنیم یه کارگاه بازی دراریم روحمون شاد شه😂😂😂حوصلمون سر رفته خب 😝 

nil_کاربری دومم 😐

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حامله نشدي تهوع و يوبست بگيري از دنيا سير شي

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 

من مردم با من دوست میشیت؟😁😁😁

یکی به دادم برسه ..این همه بغضو کم کنه..به غم بگین یکی دوروز..منو فراموشم کنه..یکی اینجا شبو روز خیلی بیقرارته..نمیدونی این دیوونه چقدر چشم به راهته..روزا شده کارمن هی مرور خاطرات..بگو این دل دیگه چقدر بمیره برات..شبا این دیوونه تو تنهایی هاش باعشق تو سر کرده..نم بارونو خیابون خاطراتو دوبرابر کرده..گاهی وقتها زود به زود این دله من واسه ی دلت تنگ میشه..تنها راه عشقو ابراز علاقم همین اهنگ میشه..
😂😂😂😂 کل جمله رو ول کردی چسبیدی ب جای حساسش

الان برا شمام میزنم کاری نداره که

درسته همتونو خیلییی دوست دارم💕 درسته همتون خیلیییی عشقین💕ولی با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم 💕
یبوست چرا ..عزیزم اگه میتونی ناشتا ..قیصی و انجیر خشک بخور ..تا میتونی مایعات و میوه بخور ..

ميخورم بازم زياد تاثير نداري 

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند