2777
2789

وای امروز مهمون بودم جایی مشغول نماز خوندن بودم صاحبخونه به پسرم گفت‌ گوشی مامانتو بده ببینم اونم داد بهش

😡

بااین که هیچ خبری تو گوشیم نیس دلی حس کردم ازم سواستفاده شده 😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینقدر چیزا هستش که گناهه  حق الناس هستش و خیلیا اهمیت نمیدن ویجوری اینطرف توی برزخ اونطرف باید باید جواب پس بدن .وایکاش بفهمن بفهمن بفهمن که اگه گره ای الآن میوفته توی زندگیش و در آینده خواهد افتاد هی به خدا نِق نزنن و نرن یقه ی خدا رو بگیرن و بگن خدا مارو نمیبینه صدای مارو نمیشنوه یا مگه من چیکار کردم که این وضع زندگیمه بچمه رزق و روزیم شوهرم هستش 

اللهم عجل الولیک الفرج💚

من حتی گوشی کسی بدون قفل جلوم باشه و هیچ کس هم اونجا نباشه گوشی رو برمیدارم  قفل میکنم میذارم کنار.

ولی بعضیا عین گاو میمونن .خواهر احمقم با افتخار تعریف میکنه ک گوشی خواهر شوهرم رو اپن بود کسی نبود دیدم صفحه گوشی بازه برداشتم رفتم تلگرامشو گشتم پیاماشو خوندم بعد بردم دادم به خواهر شوهرم گفتم بیا گوشیت باز بود اصلااا نگاه نکردماا قفلش کردم اوردم برات .

یع بارم خونه دختره فامیلمون بودم خیلی کنجکاو بود بدونه من دوس پسر دارم یا نه .رفتم ذسشویی اومدم گوشیمو برداشتم دیدم گلس گوشیم یه ترک خورده .فهمیدم گوشیمو برداشته هول شده گوشیم از دستش افتاده حالا میخواسته بازش کنه سرک بکشه یا چی