2821
2789
عنوان

پدرم منو زد😐

232 بازدید | 24 پست

پدرم اونقدر منو زد فلج شدم😐

نظرات کاربرا حقته خوب کاری کرد

باید تو رو میکشت

واقعا که😐💔

آرزو قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ هردوسخت درتلاشیم به هم برسیم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

انقد بی منطق حرف نزن! 

اگه منظورتون اون تاپیکه . خیلی بد با پدرشون حرف زدن که به تو ربطی نداره 

حقش بود اتفاقا

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

انقد بی منطق حرف نزن! اگه منظورتون اون تاپیکه . خیلی بد با پدرشون حرف زدن که به تو ربطی نداره حقش بو ...

بی منطق نیست به جای اینکه بیاید دلش آروم کنید! بیشتر ناراحتش کردید 

همینا اگه شوهرشون کتکشون بزنه پدر شوهررو در میارن،دیگه نمیدونن مردی که دست بزن داره رو زنشم دست بلند میکنه چه برسه بچه.

تو که نیستی با دلم تک و تنها میشینم چشمای قشنگتو لای ابرا میبینم ؛ یادمه اون شب سرد اون شب پر غم و درد ما ز هم دور میشدیم آسمون گریه میکرد..

همینا اگه شوهرشون کتکشون بزنه پدر شوهررو در میارن،دیگه نمیدونن مردی که دست بزن داره رو زنشم دست بلند ...

اها واقعا👌

الان میان میگن خوب کرد بیچاره دلم سوخت

منم ناراحت شدم اما در فرهنگ ما نباید اینجوری جواب می داد کسی بهش حق نمیده

ولی حق نداشت بزنه اینا همون مادر هایی نبودند میگفتند حاضر نیستیم یه خراش کوچولو به بچمون بخوره بعد میان میگن حقته

انقد بی منطق حرف نزن! اگه منظورتون اون تاپیکه . خیلی بد با پدرشون حرف زدن که به تو ربطی نداره حقش بو ...

فقط دلم میخواد اینجا یکی دم از ازادی بزنه همچین بخوابونم زیر گوشش بگم حقته که نگوو

یه دختر دلش هوای اینو کرده بره زیر بارون قدم بزنه ، خانواده املن تقصیر فرزند نیس

تازع میگن ناپدریش بوده