2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه قسمتای بالا یخچال گذاشت و فریز نکرد

نکنی هااااااا. کل یخچالت بو میگیره. ببین فریز که میکنی یه جوری بوش مهار میشه تو فریزر. و به مواد دیگه بو نمیده. وقتی میندازی تو دیگ عطرش در میاد  تازه فریز هم میخوای کنی اولش بزار تو  سه چهار تا پلاستیک تو یه ظرف که قشنگ یخ بزنه به بقیه بو نده. بعدم راحت هر دفعه با چاقو جدا کن ازش 

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋

سیر تازه 

یا خشک؟؟ 

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!

معمولا سیر تازه رو نگه میدارن برا بعد، من به روش یکی از آشناها سیر تازه رو حبه میکنم پوست میکنم میریزم تو یه ظرف شیشه ای، از این ظرفای سس، سعی میکنم فشرده بذارم ولی له نشن، بعد آخر سر یه لایه روشون روغن نباتی میریزم، به طوری که بین در ظرف و سیر ها فضای خالی نباشه فقط روغن باشه، میذارم تو یخچال برا زمانی که سیر تازه نیس تو بازار، بیشتر از سه ماه نگه نداشتم تاحالا

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!