2789
عنوان

مادرا بیایید

115 بازدید | 8 پست

سلام  

برا کسی بچه اش فوت کرده چی بگیم بهتره ؟ 

الان خبر دار شدم 

نوشته بچه مو سه هفته پیش از دست دادم قلبش وایستادم . تسلیت مصلحتم 

چون یه بیمار دیگه ای هم ایشون داره توی آی سی یو هست وضعیتش خرابه 

بعد من بهش گفتم استرس و فلان نداشته باش برا بچه ک قرار بیاد هم خوب نیست 

بعد نوشته من بچمو سه هفته پیش از دست دادم 

قلبش وایستاد😔

الان خیلی حالش بده چی بگم بنظرتون تسلای دلش  ؟ 

فقط بگم خدا بیامرزه  بنظرم زشت میشه یکم بیشتر و کامل تر هم بگید 

مادرا 

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا هیچی هیچی نگید

اهان تا کی ؟ مثلا  دو سه ساعت دیگه جواب پیامشو بدم ؟ 

یا کلا میگی جوابی ندم بنظرت؟

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

اهان تا کی ؟ مثلا دو سه ساعت دیگه جواب پیامشو بدم ؟ یا کلا میگی جوابی ندم بنظرت؟

به نظرم فعلا اصلا تو حال روحی مناسبی نیست آخه ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه چه گناهی داشته که خدابیامرزتشبگو خدا به دلت آرامش بده بهت صبر بده

اهان  ممنون 

اره بعد ادامه اش مثلا بگم ان شااءاللع خدابزرکه بچه بعدی خدا بهتون میده و فلان ؟  چون بچه اولشون هم بود 

به نظرم فعلا اصلا تو حال روحی مناسبی نیست آخه ...

اره  درسته دقیقا ،، یکی دیگه از عزیزانش هم توی آی سیو هست .‌‌‌‌‌‌‌‌‌معجزه شد و فعلا برگشتع معلوم نیست اونم زنده بمونه یا نه 😔

اره درسته دقیقا ،، یکی دیگه از عزیزانش هم توی آی سیو هست .‌‌‌‌‌‌‌‌‌معجزه شد و فعلا برگشتع معلوم نیس ...

خیلی سخته😔

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️