2777
2789
عنوان

اونایی که مامان شدن توروخدا بیاین

92 بازدید | 16 پست

۲۳ هفته ام حس‌میکنم یه تایمایی از روزبچه میاد بالای نافم ودیگه جابه جا نمیشه همون جا ضربه میزنه ومن حس میکنم نفسم نمیاد طبیعیه؟؟ یا انقباضه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبیعیه توی بارداریاوایل بارداری عدد بتا چند بود؟چند روز بعد از تعویق پریود ازمایش دادین؟چند بار تکرا ...

فک کنم۵ روز بعد ازمایش دادم ۱۵۰۰ بود

گیر میکنه میترسم خفه شه 🥴چن دقیقه بعد شما اکی میشی چند هفته ای؟

23

منم هر وقت عشقش بکشه میره میاد 😂😂

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

طبیعیه توی بارداریاوایل بارداری عدد بتا چند بود؟چند روز بعد از تعویق پریود ازمایش دادین؟چند بار تکرا ...

تاپیکتو خوندم یه بار دیگه ازمایش بده ببین دوبرابر میشه ؟ بعدش حتما سونو واژینال برو انشاالله که داخل رحمیه 

23منم هر وقت عشقش بکشه میره میاد 😂😂

بچت تا بالای ناف میاد؟؟ من معدمم ورم داره

کلا راه میرم انگار یه چیز سفت توشکممه بعد یه سوال دیگه تکوناش چجوریه زیاده؟

بچت تا بالای ناف میاد؟؟ من معدمم ورم داره کلا راه میرم انگار یه چیز سفت توشکممه بعد یه سوال دیگه تکو ...

من ناف خودم بالا هست تا نافم اومده

دیگه پایین نیست کلا 

من راه نمیرم زیاد چون انگار از شکمم وزنه اویزون کردن

نه زیاد نیست

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

من ناف خودم بالا هست تا نافم اومدهدیگه پایین نیست کلا من راه نمیرم زیاد چون انگار از شکمم وزنه اویزو ...

حس میکنی از معدت داره کشیده میشه ؟؟منم همینم راه رفتن برا م از الان سخت شده همش توهم میزنم انقباض دارم نمیدونم چی کار کنم میشه گاهی اوقات نینی سایتت و چک کنی باهم درارتباط باشیم استرسم کم شه

حس میکنی از معدت داره کشیده میشه ؟؟منم همینم راه رفتن برا م از الان سخت شده همش توهم میزنم انقباض دا ...

من اگه غذا زیاد بخورم احساس خفگی دارم انقباض از الان خیلی زوده

بینی هام گرفته و تنگی نفس دارم

من اگه غذا زیاد بخورم احساس خفگی دارم انقباض از الان خیلی زودهبینی هام گرفته و تنگی نفس دارم

بعضی وقتا اخه پیش میاد راستش من ازاوایل ورم معده رو داشتم تازه سونو دادم گفتن سنگ صفراس حالا امروز میخوام برم پیش دکتر گوارش ببینم چی میگه

بعضی وقتا اخه پیش میاد راستش من ازاوایل ورم معده رو داشتم تازه سونو دادم گفتن سنگ صفراس حالا امروز م ...

سنگ صفرا داشتن هم بارداری سخت میکنه

مرتب فشار خونت چک کن