سه هفته ست شوهرم رفته خونه باباش سریه دعوای احمقانه منم چیزاشو انداختم بیرون از خونه روزجمعه رفتم عذرخواهی نمیدونید چه الم شنگه ایی به پا کرد که اینو بندازید بیزون نمیخوامت پیش کل خانواده اش خوارم کرد به پدر مادرم فحش داد البته عصبانی بود و کل خانواده خودشم شست اخرم گفت میخوایی برگردی مهریه تو ببخش موندم برم طلاق بگیرم یا همینجوری قهربمونم بی اعتناش کنم خیلی دلم شکسته حیف ازش بچه دارم
در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷 بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...
ای قهر چیه دیگه قبلا زنها قهر میرفتن الان مردام میرن. والا نوبره. ولش کن خودش رفته خودشم باید برگرده. در مورد زنهام هم نظرو دارم. کسی میره قهر که تمام کنه نه بره دنبال لوس بازی
در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷 بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...