سلام پسر من امروز شد ۱۹ ماهش اما کلمه ی زیادی نمیگه قبلا ب نون میگف نو بابا میگف آب و جوجو الان اونا رو نمیگه گوشی برمیداره میگه الو و فقط میگ بیا مثلا میخاد بغلش کنم دستشو باز میکنه میگ بیا یا یچیزی میاره بهم میده فقط میگه بیا من دارم دیوونه میشم چرا بچم حرف نمیزنه باهوشه هرکاری یبار ببینه یاد میگیره مثلا من میخام جارو برقی بکشم سیم جارو در میارم سریع سیمشو میکشه سمت پریز برق یا یادگرفته من مایع لباسشویی برمیدارم میریزم تو جا مایع لباسشویی همونکارو تکرار میکنه تو بازیش یا هزار تا چیز این مدلی دیگ مثلا میگم سیب میخای میدوعه میره جلو در یخچال وامیسته میدونه از اونجا بهش میدم اشاره میکنه به همه چی تقریبا همه چیو میشناسه بهش بگم کنترل بیار میاره با اینکه اکثرا خونه بودیم تنها بودیم تا یه بچه میبینه میدوعه میره پیشش حتی دیدم بچه ها رو بغل میکنه ب اسمش سریع واکنش نشون میده گردن گرفتن و چهار دست و پا و راه رفتن ب موقع بود اما چرا کلمه نمیگه من دارم دق میکنم تلوزیون خیلی کم دیده گوشی اصلا دستش ندادم باهاش حرفم میزنم نمیدونم چرا اینجوریه بعضی روزا انقد گریه میکنم من واسش ارزیابی اتیسمم انجام دادم ک نرمال بود کاملا نمیدونم دیگ چیکار کنم تو رو خدا از تاپیکم سرسری رد نشید کسی بود شرایط منو داشته باشه؟؟ینی بچم مشکلی داره بخدا من میمیرم دق میکنم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.