2777
2789
عنوان

یبوست دارم چجوری درمانش کنم

73 بازدید | 13 پست

سلام به همگی من یبوست شدید دارم و بیشتر وقتا مجبورم سی لاکس بخورم که شنیدم تنبلی روده میاره و بعضیا گفته بودن باید برای درمان تحرک داشته باشی که من به خاطر پاهام زیاد نمیتونم تحرکی داشته باشم و از روغن زیتون یا کرچک خوردن هم متنفرم بخورم و خیلی بدغذام اگه میشه بهم راهنمایی کنید قرصی یا گیاهی هست که بتونه بهم کمک کنه یبوستم ازبین بره؟ خیلی ممنون میشم ازتون اگه کمکم کنید

حالا که بد غذایی نمیشه زیاد بهت گفت اینو بخور اونو بخور. 

انجیر رو شب خیس کن توی شیر،  فرداش بخور.  هم انجیره رو هم شیر رو

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام..می تونی برنجتو کم کنی؟ مثلا یک روز در مون برنج بخور اونم گپ..همراهش سوپ بخور..غذای شبات هم سوپ باشه روغن زیتونم بریز..کیوی خورش الو اسفناج..ابگوشت عدس..پرتقال.. پسیلیوم..لیمو شیرین..اینا کمک می کنه...خواب صبحگاهی حدف..تحرک زیاد

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

پودر پیدرولاکس خیلی خوبه

هروقت بچهام یبوست میشن ی قاشق میریزم تو شیر میخورن ی ساعت بعد خوب میشن

البته متخصص تحوبز کرد و گفت ضرری نداره حتی اگر مدت طولانی استفاده بشه.شبیه فیبر میوست و جذبی نداره ک وارد خون بشه.فقط حجم مدفوع رو زیاد میکنه ک سفت نشه

پسرم از بچگی یبوست داشت ولی ب مرور خوب شد

درکنارش سیزیجات بخصوص کاهو؛ و سالاد فراروون بخور.

اب ولرم با خاکشیر صبحها بعد اینکه بیدار شدی بخور.

ترنجبین هم خوبه.

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
بدون شیر هم میشه استفاده کرد؟ مثلا تو آب ریخت؟

اره.

گاهی تو اب میریزم.گاهی تو امیوه گاهی شیر

کلن تو مایعات حل بشه باید.

هم طعم دار هم بی بو.

من برای بچهام بی بو میگیرم تو ابم قاطی میکنن میخورن هیچی نمیفهمن.

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.