2777
2789
عنوان

میخوام گریه کنم

387 بازدید | 30 پست

من و نامزدم دو روزه که ندیدیم همو،منم این دو روز روز رو فقط تو خونه بودم حوصلم خیلی سر رفته و هم اینکه دلم براش تنگ شده بود،،یکم پیش زنگ زدم یکم حرف زدیم بعد بهش گفتم خوصلم سر رفته،،و انتظار داشتم بهم بگه حاضر شو بریم بگردیم.  ولی گفت حوصلت سر نره چون خواهرم برا پنجشنبه مهمونی گرفته میری اونجا،،،،بعد خدافظی میخواستم هق هق گریه کنم ولی بخاطر مامانم نتونستم

آرامش خودتون رو فدای بیشعوری دیگران نکنید

عزيزم دركت ميكنم ولي خواهرانه بهت ميگم خودتو قوي كن شما ميخواي بري تو يه زندگي با كلي بالا و پايين

به خودت و احساساتت مسلط باش

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخواستی بگی واااای نه که خونه خواهرت جاذبه توریستی گردشگری داره 😒ک  ازالان خوشحال باشم پنجشنبه  میخوایم بریم اونجا 😕.

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

واه!!چه ناناسی تو 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

مگگگگه حرف بدی زده

ببین سن مرد ها رو نبین باید مرد هارو بچه فرض کنی

قرار نیست اون چیزی که توی دلت هست اونو بگه بهت

زود قهر نکن و هیچوقت نکوب توسرش که تو منو نمیبری بیرون 

بجاش باهاش حرف بزن بگو الان دوست دارم بیای دنبالم بریم بیرون 

نه با قهر و گریه

عزیزم این چیزا زیاد پیش میاد. فرام ش نکن زن و مرد فرقشون از ونوس تا مریخ

صبح میشه این شب. باز میشه این در... گاهی اوقات اتفاقی تو زندگیت میوفته که زندگیت رو دو قسمت میکنه. قبل اون اتفاق،بعد اون اتفاق . خدایا تنها امیدمی
عزيزم دركت ميكنم ولي خواهرانه بهت ميگم خودتو قوي كن شما ميخواي بري تو يه زندگي با كلي بالا و پايين ...

كاملا موافقم اين حجم از وابستگي بعدا تو زندگي ممكنه مشكل ساز باشه خيلي خوبه كه همديگرو دوست دارين و اميدوارم اين عشق پايدار باشه ولي هر نوع  وابستگي شديد مانع از پيشرفت و استقلال انسان ميشه دختر خوب