2777
2789
عنوان

از مادرشوهرم متنفرممممم

742 بازدید | 23 پست

سر ی سری مسائل که واقعا اگ بگم میگین حق با منه.بخدا متنفرم ازش نمیخوام قیافه شو ببینم....😣😣😣😣و متاسفانه شوهرم بچه ننه هس یسره منو میبره خونه مامانش ای خدااا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه خانم دکتر بیتا حسینی هست میگه اونی که ازش متنفری چیزی داره که تو اونو خودت نداریمثلا من از کسایی ...

بخدا چیزی نداره ی زن ۵۰ساله چس داره ک من ندارم....اها راستی تنها چیزی ک داره و من ندارم فضولیشه 

عای عای عای خدا گیر گرگ بیابونشون نندازه..... ب شوهرت بکو مادرته درسته زحمت برات کشیده درسته تو حق داری خودتو جر بدی براش ولی من که مجبور نیستم دم ب دقیقه چهره ماهشو😏🤨ببینم میری خودت برو 

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

آره دیگ مثلا می بیمی همینجوری میریم بیرون یا من میرم خونه مامانم میاد دنبالم .ی دوری تو شهر میزنه یه ...

قبل از انجام هر کاری تو براش برنامه بچین تا وقت نکنه ببرتت خونه مادرش

آره دیگ مثلا می بیمی همینجوری میریم بیرون یا من میرم خونه مامانم میاد دنبالم .ی دوری تو شهر میزنه یه ...

خوب تو دیگه شوهرتون می‌شناسی بگو من نمیام چون باعث میشه تو زیاد بری خونه مادرشوهرت هم حرمت هم دیگه خراب میشه هم تکراری میشی اونا هرچی بخان بهت میگن دهنشون باز میشه بهتره دیر ب دیر بری من شوهرم این کار رو انجام بده باهاش حرف نمی‌زنم 

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

2790
2778
2791
2779
2792