2777
2789

هفته پیش یهو زیر پام خالی شد از ۳متر ارتفاع افتادم پایین مچ پاهام در رفت و روی پاهام اندازه یک تخم مرغ ورم گرد رفتم بیمارستان عکس گرفتم دکتر گفت باید عمل بشی ولی اینکارو نکردم و عکس ها رو فرستادم برای چند تا شکسته بند اونا گفتن چیزی نیست الان ۴ روزه رفتم پیش یکی از همون شکسته بندها چندجا رو جا انداخت و از درد زار میزدم وقتی جا انداخت و با باند و چسب بست ولی پام کلا تا نزدیک زانوم کبود و زرد شده و همش داغ و بی حسه این بنده خدا گفت ۱۵ روز دیگه بیا تا برات گچ بگیرم ولی الان بس که داغه پام خوابم نمی‌بره

. کسی تجربه این رو داشته لطفا کمکم کنید روانی شدم

علت اینکه بیمارستانو پیچوندی رفتی شکسته بند چی بود

در هر اذان ،خدا دستاشو دراز میکنه به سمتت،میگه دستتو بده من ،ولی تو یا خوابی یا تو گوشی هستی،بنظرت ارزش داره دست خدارو رد کنی که بخوابی یا تو گوشی غرق باشی .بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

علت اینکه بیمارستانو پیچوندی رفتی شکسته بند چی بود

بخدا غلط کردم دهنم سرویس شده نمیدونم چه غلطی بکنم به خانوادمم میگم درد دارم و خوابم نمی‌بره در جواب میگن بهش فکر  نکنی خوابت میبره تو نازک نارنجی هستی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان