2777
2789
عنوان

دلم شکسته

146 بازدید | 19 پست

نی نی همسایه داره گریه میکنه..

دیوار اتاق هامون به هم چسبیده..

هرشب تقریبا همین موقع ها شروع میکنه به گریه کردن..دیگه تایمش دستم اومده

من بغض میکنم. وگاهی با سروصداهاش کلی ذوق میکنم🫀.. برای بچه دار شدن مشکل داریم...💔

گاهی میام نزدیک دیوار که صداش رو بشنوم..

اون یکی همسایمون هم که دوستمه بارداره..ولی چون میدونست من مشکل دارم برای بارداری بهم چیزی نگفت که مثلا دلم‌نشکنه..از بقیه شنیدم بیشتر ناراحت شدم وکلی بهم برخورد

آخه من که از بارداری دوستم ناراحت نمیشم..مثلا میخواست دنیا بیاد یا شکمش وقتی خیلی بزرگ‌شد بهم بگه..؟؟اینجور که بدتر دلم ازش میشکست..

تاالان سر تاپیک قبلی که زدم بیدار بودم دلم شکسته بود.. 

صدای این فسقل آقا هم که اومد دلم بدتر پرشده...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال بابا همچین چیزی خاصی ام نیستطرف دلش نخواسته بگه تو خیلی حساسی اون مسئولیتی نداره به تو همه چی ...

عزیزم.

من نوشتم که ما باهم دوستیم..

همدیگه رو میدیدیم..

۵ماه بارداره..‌

خب دلم شکست آخه باهم راحت بودیم..دردودلامون پیش همدیگه بود..

عزیزم.من نوشتم که ما باهم دوستیم..همدیگه رو میدیدیم..۵ماه بارداره..‌خب دلم شکست آخه باهم راحت بودیم. ...

دلت نشکنه چقدر لوسی

چون دوستید مگه باید همه چی گفته شه !!!

انقدر سخته قبول کنی نخواسته بگه 

شاید تو خیلی دوستیتون جدی گرفتی 

دلت نشکنه چقدر لوسیچون دوستید مگه باید همه چی گفته شه !!!انقدر سخته قبول کنی نخواسته بگه شاید تو خیل ...

عزمزم اصلا من لوس .

اما کاش شما این رو یادبگیرید  که وقتی کسی ناراحته..بغض کرده..دلش شکسته هی نیاد نصیحت وسرزنش کنید..❣️

خدمتتون گفتم که ما دوست معمولی که نیستیم..کل دوستای دیگمون هم خبر داشتن اما فقط به من نگفت که احساس کرد ناراحت میشم..ازاین حس ترحم که بهم داره ناراحت شدم.

یعنی چیمیتونم کمکت کنمولی اینجا نه

.

پرولاکتین بالا بود..دکتر گفت برم پیش روانشناس برای تنظیم خواب وکم کردن استرس..

دکتر روانشناس یه داروی خیلی کم عوارض تجویز کرد..

بعدازمدت هت رفتم دکتر که ببینم چرا بچه دار نمیشم وآزمایش دادم..فهمیدم اون دارو باعث بالا رفتن شدید تر پرولاکتین وکلی مشکلات هورمونی وهمین طور مانع بارداری شده..

الان قطعش کردم زیر نظر پزشک ودارم عوارضش رو برطرف میکنم..

دکتر روانشناسی که کلی بهش تاکیید کردم که من قصد بارداری دارم وگفت خیااااالت راحت اصلا عوارض نداره..درحالی که همین دارو مانع بارداری بود.

دکتر زنان ارجاعم داد به اون برای حل مشکل و..ولی وقتی رفتم پیشش مشکل ده برابر شد..

عزمزم اصلا من لوس .اما کاش شما این رو یادبگیرید که وقتی کسی ناراحته..بغض کرده..دلش شکسته هی نیاد نص ...

اره به نظرم حق داری ادم ناراحت میشه وقتی خیلی با هم دوستید کاش یه روز بهش بگی من توقع داشتم بهم بگی چون خوشحال میشدم و اینکه بارداری رو نمیشه پنهان کرد بهتر بود خودت بهم میگفتی.

.پرولاکتین بالا بود..دکتر گفت برم پیش روانشناس برای تنظیم خواب وکم کردن استرس..دکتر روانشناس یه دارو ...

همه این روزهای سخت میگذره مشکلات حل میشه و به سلامتی باردار میشی مطمئن باش این روزا برای آب دیده شدن بیشترته ووقتی بچه دارشدی یاد این روزا بیفتی و هر سختی برات شیرین میشه.

2790
2778
2791
2779
2792