2777
2789
عنوان

می‌خوام بمیرم

105 بازدید | 13 پست

من از نهایی پارسال سه تا بیست و یدونه ۱۹.۵ دارم که نمی‌خواستم ترمیم کنم،از اول سال هم کتاباشونو باز نکردم،الان اومدن گفتن باید همه دروس رو حتما ترمیم کنم نمره های پارسالم صفر حساب میشه،من نمیتونم دیگه،نمیکشم واقعا،من پارسال سر تک تک جمله هایی که از دینی حفظ میکردم اشک میریختم،نمیتونم باز تکرارشون کنم،مبخوام خودمو بکشم اشکام بند نمیاد

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد / یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کی گفته؟قبل اینک گریه کنی چرا از ی منبع معتبر پیگیری نمیکنی عزیزم

همچنین متقاضیان ترمیم نمرات دروس آزمون نهایی پایه دوازدهم در سال تحصیلی 1404 – 1403 و متقاضیان ترمیم نمرات دروس پایه های یازدهم و دوازدهم از سال تحصیلی 1405 – 1404 به شرط شرکت در آزمون تمامی دروس نهایی پایه مورد نظر، می توانند بدون  محدودیت دفعات نسبت به ترمیم نمرات آن پایه اقدام نمایند. نمرات اخذ شده در این آزمون ملاک محاسبه نمره کل سابقه تحصیلی خواهد بود.

کپی کردم از اطلاع رسانی آموزش و پرورش،از این موثق تر؟

همچنین متقاضیان ترمیم نمرات دروس آزمون نهایی پایه دوازدهم در سال تحصیلی 1404 – 1403 و متقاضیان ترمیم ...

ما 403/404 ایم 

برای سال تحصیلی 1404-1403، ترمیم نمره برای اولین بار، به صورت تک درس و یا تمامی دروس مجاز باشد.

کانال اقای هادیان فرد

ما 403/404 ایم برای سال تحصیلی 1404-1403، ترمیم نمره برای اولین بار، به صورت تک درس و یا تمامی دروس ...

بله اینم دیدم،ولی با پیام پایینش تناقض داره،مرسی عزیزم که وقت گذاشتی امید گرفتم♥️

خب پس فکر کنم بشه من بار دوممه ترمیم میدم بصورت جزیی درنیومده

ایشالا بشه،ممنون عزیزم♥️