2777
2789
عنوان

یاد اکسشه 💔💔

88 بازدید | 8 پست

امروز دعوامون شد با نامزدم(شیرینی خورده)بعد یهو برگشت گفت اون هیچ وقت حرفهایی ک تو بهم زدیو نزد بعد سه سال رابطه مون ک دوستی بوده هنوز یاد اونه وگرنه اگه دوسش نداشت چرا اینجوری گفت 

دختره هم خانواده اشو همه فامیل هاشو فالو داره

نظر شما چیه ؟

من فکر می کنم هم نامزدم هم اون دختره همو دوست دارن هنوز و پیگیرن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخوای نخوای ادم مقایسه میکنه

اره ولی خب بعد یه سال رابطه مون الان یادش اومده اون بهتر بود خب بهتر بود باهاش می موند:)

منم بهش گفتم اگه دوسش داری برگرد بی خیال همه چی

عاقلانه تصمیم بگیر هنوز عقد نکردین من بعد پنج سال بهم خیانت شد با دختری که به شوهرم خیانت کرده بود و ...

شما چیکار کردین 🙂

آخه نامزدم خطاشو از اون موقع تا حالا عوض نکرده من مطمعا هستم ی ارتباطی با هم دارن ک یادشه وگرنه اگه کسی مهم نباشه آدم ک یادش نیس

شما چیکار کردین 🙂آخه نامزدم خطاشو از اون موقع تا حالا عوض نکرده من مطمعا هستم ی ارتباطی با هم دارن ...

طلاق عزیزم کاری که باید اولین بار که فهمیدم میکردم 

شوهر من تنها با اکسش نبود همرو با هم میخواست و دفعه اولشم نبود 

ببین زود قضاوتش نکن ولی حواست جمع کن به رفتارش و.. دقت کن زودم لطفا عقد نکن بله دادن خیلی آسونه اما طلاق گرفتن نه

خانم عزیز به هر حال آلزایمر که نداره بخواد اونو فراموش کنه تو رابطه ها پیش میاد دیگه مثلا من میگم عه این چه خوش اخلاقه با فلانی یا همون قبلی متفاوته اینو برات مثال زدم که بدونی انسان ها خواه یا ناخواه مقایسه میشن

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند