2789
عنوان

تجربه مرگ

346 بازدید | 19 پست

کیا تجربه مرگ و خروج روح از بدن داشتن من چند باری داشتم یکیش اینکه توی اتاق خواب خواب بودن دخترم روی تخت خواب بود خودم رو کنار تخت دیدم پایین پای دخترم داشتم بهش نگاه میکردم برگشتم خودم رو دیدم که پشت به دخترم خوابیده بودم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من تو بچگی یبار از داداشم ناحق کتک خوردم وداشتم گریه میکردم بعد خودم بودم که داشتم به خودم که گریه میکرد نگاه میکردم حتی نمیدونستم کدوم خودمم ویکی از خودم دووووووووور شد ومحو شد 

همیییییشه یادمه مثل روز روشن بود برام

..........

منم یبار دراومدم بدن شفاف اثری خودمو میدیدم خیلی ترسیدم التماس میکردم برگردم تو بدن بیدار بشم میکوبیدم به خودم ولی حس نمیشد چیزی یهو بیدار شدم اولشم دوتا صدای عجیب مثل امواج رادیو میشنیدم میدونستم دونفر دارن باهم حرف میزنن و صداشون اون شکلیه

یه نیمچه نینجا 🥷🏻

من تویی سن ۱۶سالگی با دوچرخه خوردم ب یه کامیون ،اون لحظه خودم دیدم بالا سر خودم تقریبا ۲متر رو هوا وایساده بودم خودمو میدیدم بعدش چشام باز کردم دیدم بیمارستانم دکتر اومد باهام حرف زد گفت ۲۸روزه ک بیهوشم،حس خوبی داشتم اون لحظه ولی زمان معنی نداشت من فک میکردم چند ثانیه تو اون حالت بودم ولی تا رسیدن آمبولانس دوساعت من زمین بودم

برام زیاد پیش میاد وقتی ذکر الله اکبر میگم اونم به تعداد زیاد وقتی میخوابم دیگه نمیتونم بیدار شم سعی میکنم بیدار شم ولی جسمم بیدار نمیشه یه روز صبح نزدیکه 10خوابم برد اونقدر آیفون زنگ خورد بیدار نشدم یعنی نمیتونستم بیدار شم

البته این ربطی به تایپیکم شاید نداشته باشه ولی به مدت چند سال پشت سرهم خواب میدیدم که دندون نیشم رو با دست میکنم انگار لقه و خودم میکنم بعد فوت پدرم حتی یکبار اون خواب رو ندیدم مادرم میگه تعبیرش فوت پدرت بود