2777
2789
عنوان

حقیقتا دلم🫠

94 بازدید | 12 پست

حقیقتا دلم برای تهران تنگ شده 

امسال چهار بار اومدم تهران 

با اینکه خودم شمالی ام دلم برای تهران تنگ شده🫠😄

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شمال رو بخاطر جنگل و دریا و اون بوی طبیعتش‌ خیلی دوست دارم. 

خودم تهرانیم و تهران زندگی میکنم.

ازتون عاجزانه خواهش میکنم اگه امضام رو میبینین برای اومدنش برای بار سوم دعا کنین😭😭 از ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ چشم به راه اومدنشم اما دریغ از یه نشونی دعا کنین برای بار سوم بیاد😭😭😭 از طرفی چشم به راهشم و انتظار میکشم و از طرفی یجورایی نا امیدم😭😭😭 این امضا رو امروز چهارشنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ گذاشتم به امید روزی که بیام و تاریخ اومدنش برای بار سوم رو بزنم دعا کنین لطفا

منم خیلی تهران رو دوست دارم اونجا زندگی جریان داره

خیلی دوسش دارممم کاش اونجا زندگی میکردم

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
تهران خیلی بزرگه که من از شهر های بزرگ خوشم نمیادولی شهر خودم همه همو میشناسیم و همه جارو بادم مثل ک ...

شهر منم بزرگه رشتم

ولی تهران خیلی بزرگ تره 

من شمال رو بخاطر جنگل و دریا و اون بوی طبیعتش‌ خیلی دوست دارم. خودم تهرانیم و تهران زندگی میکنم.

شمال برای من تکراری شده 🫠

منم شمالی ام ولی از تهران بدم میاد ۵ سالی که اونجا زندگی کردم عذاب کشیدم وقتی تزدیک شهرمون میشدم نفس ...

چه بد🥲

منم شمالی ام ولی از تهران بدم میاد ۵ سالی که اونجا زندگی کردم عذاب کشیدم وقتی تزدیک شهرمون میشدم نفس ...

چرا به دلم یجور اومد اول اسمت ش هست😅🫠نمیدونم چرا همچین چیزی به سرم زد

ما شهرستانیم اسمشو بگم لو رفتم انقد که کوچیکه و همه همو میشناسیم😂

😅

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز