cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5369 عنوان حقیقتا دلم🫠 95 بازدید | 12 پست حقیقتا دلم برای تهران تنگ شده امسال چهار بار اومدم تهران با اینکه خودم شمالی ام دلم برای تهران تنگ شده🫠😄 اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸 1403/12/04 | 23:43 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
drnill عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 2653 منم خیلی تهران رو دوست دارم اونجا زندگی جریان داره تنها یک صبر برایم مانده و همه ی دنیا میخواهند آن را امتحان کنند...
nela_20 عضویت: 1403/10/26 تعداد پست: 1972 تهران خیلی بزرگه که من از شهر های بزرگ خوشم نمیادولی شهر خودم همه همو میشناسیم و همه جارو بادم مثل کف دست😂 هر تیره شبی را سحری است،صبر کن... 🌱
نوتلا_ی_فندقی عضویت: 1403/03/10 تعداد پست: 8590 من شمال رو بخاطر جنگل و دریا و اون بوی طبیعتش خیلی دوست دارم. خودم تهرانیم و تهران زندگی میکنم. دامن من چین چینیه آبی آسمونیه ستاره های ریز داره فقط مال مهمونیه وقتی که من چرخ میزنم تموم چین هاش باز میشن تو آسمون دامنم ستاره ها پیدا میشن⭐️🎶🎶🎶🎶
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5369 منم خیلی تهران رو دوست دارم اونجا زندگی جریان داره خیلی دوسش دارممم کاش اونجا زندگی میکردم اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
saraمامان عضویت: 1402/04/09 تعداد پست: 1912 منم شمالی ام ولی از تهران بدم میاد ۵ سالی که اونجا زندگی کردم عذاب کشیدم وقتی تزدیک شهرمون میشدم نفس عمیق میکشیدم
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5369 تهران خیلی بزرگه که من از شهر های بزرگ خوشم نمیادولی شهر خودم همه همو میشناسیم و همه جارو بادم مثل ک ... شهر منم بزرگه رشتمولی تهران خیلی بزرگ تره اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5369 من شمال رو بخاطر جنگل و دریا و اون بوی طبیعتش خیلی دوست دارم. خودم تهرانیم و تهران زندگی میکنم. شمال برای من تکراری شده 🫠 اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5369 منم شمالی ام ولی از تهران بدم میاد ۵ سالی که اونجا زندگی کردم عذاب کشیدم وقتی تزدیک شهرمون میشدم نفس ... چه بد🥲 اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5369 منم شمالی ام ولی از تهران بدم میاد ۵ سالی که اونجا زندگی کردم عذاب کشیدم وقتی تزدیک شهرمون میشدم نفس ... چرا به دلم یجور اومد اول اسمت ش هست😅🫠نمیدونم چرا همچین چیزی به سرم زد اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
nela_20 عضویت: 1403/10/26 تعداد پست: 1972 شهر منم بزرگه رشتمولی تهران خیلی بزرگ تره ما شهرستانیم اسمشو بگم لو رفتم انقد که کوچیکه و همه همو میشناسیم😂 هر تیره شبی را سحری است،صبر کن... 🌱
saraمامان عضویت: 1402/04/09 تعداد پست: 1912 چرا به دلم یجور اومد اول اسمت ش هست😅🫠نمیدونم چرا همچین چیزی به سرم زد نه گلم نیست
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5369 ما شهرستانیم اسمشو بگم لو رفتم انقد که کوچیکه و همه همو میشناسیم😂 😅 اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸