2777
2789
بفرما

عزیزم من میخوام یک مانتویی رو سفارش بدم سایز دور باسن من ۱۲۰ هست تون ۱۱۰

خیلی اختلاف میشه؟مثلا خیلی میره کنار وایمیسه؟

🌱🤍امیدوارم حال دل هممون خوب باشه🤍🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متوجه نشدم

عزیزم مانتو ک مد نظرمه دور باسنش ۱۱۰ هست دور باسن من ۱۲۰ میخواستم ببینم خیلی چسبون میشه؟

یا خیلی میره کنار رونم قرار میگیره؟

خیلی اذیتتون میکنه و بد وایمیسه 

تو خیاطی ی سانت هم گاهی ی کارو خراب میکنه

حالا اون سه سانت ک بزرگه بد نیست چون منم خودم هر چی میگیرم سه چهار سانت با خودم فاصله دارن و جذبون هم نیستن خیلی

اگه کسی هستی که منبع خبریت بی بی سی و اینترنشناله و منتظر نجات از طرف ترامپ و پهلوی هستی با من وارد بحث نشو🤡

عزیزم مانتو ک مد نظرمه دور باسنش ۱۱۰ هست دور باسن من ۱۲۰ میخواستم ببینم خیلی چسبون میشه؟یا خیلی میره ...

خیلی چسبونه تو تن قشنگ نیست بعد اندازه ها رو پباید از رو بدن بگیری یه لباست که سایزت هست رو بردار دور باسن . سینه رو بگیر. با اونیکه میخوای بخری مقایسه کن 

خیلی چسبونه تو تن قشنگ نیست بعد اندازه ها رو پباید از رو بدن بگیری یه لباست که سایزت هست رو بردار دو ...

گرفتم تفاوت داشت پس باید بیخیال بشم🥲

خیلی اذیتتون میکنه و بد وایمیسه تو خیاطی ی سانت هم گاهی ی کارو خراب میکنهحالا اون سه سانت ک بزرگه بد ...

باید بیخیال بشم پس🥲بقول شما بد وایمیسه