2777
2789
عنوان

دلم میسوزه برای مامانم🥲💔

200 بازدید | 10 پست

عمرشو گذاشت به پای ما شرمنده شم خیلیییییی

من دختر خوبی براش نیستم خیلیی بی عرضه ام

عرضه داشتم کاری میکردم که نره سرکارش

وقتی میبینم با این سن و بیماریش میره سرکار آتیش میگیرم

😭😭😭

کاش بمیرم 

هرچی میدوم که کارخودمو راه بندازم درامدمون بیشتره

نمیشه که نمیشه 

خواستم یه وام اشتغالزایی بردارم دوساله از این اداره میرم اون اداره بلکه بشه باهاش کار راه بندازم اونم نتونستم

روزی که باید ضامنامو معرفی میکردم ضامنام نیومدن به قدری اون روز احساس بی کسی وتنهایی کردم که تو اون اداره نشستم گریه کردم

خدا هیچ دری رو به رومون باز نمیکنه همه دراشو به روی ما بسته 

وقتی به مامانم نگاه میکنم از غصه دق میکنم 😭😭

چقدر مامان شکسته شدی چقدر مامان موهات سفید شده

بمیرم من برات مامان💔

"خدایی"هست ، باور نکن "تنهایی"ات را!                                     🦋اللهم عجل لولیک الفرج🦋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس چرا اون نمیره

بی مسئولیته از وقتی یادم میاد مامانم سرکار می‌رفته

من سرکار رفتن بابامو ندیدم اصلا

"خدایی"هست ، باور نکن "تنهایی"ات را!                                     🦋اللهم عجل لولیک الفرج🦋
آره منم یه ضامن که پدرم رو درآورد تا بیاد آخر وقت اومد بعدم گفت نصف پولو بده من ،اخرم نشد تف به اون ...

آره منم خیلی اذیت شدم

عزیزم برو درس بخون رشته ای. که بتونی بری سری سر کار ،مثل پرستاری ،هوشبری، اتاق عمل قبولیشم اسونه ،سن ...

اخه باید کار کنم خرج خانواده مو کی میخواد بده از ۸ تا ۹ شب سرکارم دیگه جوونی نمیمونه واسه درس خوندن 

خودمم خیلی دوست داشتم درس بخونم ولی نشد

اخه باید کار کنم خرج خانواده مو کی میخواد بده از ۸ تا ۹ شب سرکارم دیگه جوونی نمیمونه واسه درس خوندن ...

میتونی عزیزم ،روزی دوساعت بخون ولی با همه وجود بخون خدا هم کمکت میکنه🌹

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز