2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زندگی مجردی در صورتی خوبه که ازاد باشی پول تو جیبی کافی داشته باشی . خود من اگه ساعت هفت شب خونه نبودم بابام دم در منتظر بود 😄

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
الان خونه شوهر ازادی؟؟

اره خیلی . از نظر پولی راحت ترم یا مثلا من اصلا حریم خصوصی نداشتم چون من با شوهرم دوست بودم خواهرم میخواست مچم و بگیره تا میرفتم حموم گوشی و کوله منو چک میکرد .😒 مجردی در صورتی که ادم لذت شو ببره و واقعا جوونی کنه خوبه 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

به جيزاي خوب فكر كن هميشه...😊

زندكي متاهلي هم خييييلي خوبه ...

❤️عاشقانه که صدایم می کني نامم دل انگیــزترین آوای دنیــا را به خود می گیرد❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
اره خیلی . از نظر پولی راحت ترم یا مثلا من اصلا حریم خصوصی نداشتم چون من با شوهرم دوست بودم خواهرم م ...

خب من برعکس توام زمان مجردیم ازدی بیشتری داشتم پولم بیشتراوقات بابام بم میداد