2777
2789
عنوان

انرژی منفی

41 بازدید | 10 پست

من کلا آدم منفی نگریم

از وقتی یادمه همین مدلی بودم . همیشه به منفی ترین چیزا فکر میکنم. هرچیم میکشم از همین دید منفی هست که دارم

همیشه ناامید و گرفته و ناراحتم‌

توبهترین شرایطم باشم بازم یه چیزی پیدا میکنم بابتش غصه بخورم و ناراحت شم .

پرسیدم میگن چله بردار

شما چله یا ذکری میشناسید انرژی منفی رو از آدم دور کنه؟

خب باید بشینی با خودت کنار بیای که حالت خوب بشه

منم اینجوری بودم انگار با خودم دشمنی داشتم

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒ ̇---ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم.

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

وای دقیقااز دست خودم خسته شدم

منم همینطور

باید ریشه ای موضوع رو حل کنی

دلیلش رو پیدا کن و تبر بزن به ریشه حس بدت که روحت رو مریض کرده

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒ ̇---ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم.

منم همینطورباید ریشه ای موضوع رو حل کنیدلیلش رو پیدا کن و تبر بزن به ریشه حس بدت که روحت رو مریض کرد ...

از امشب سعی دارم تلاشمو بکنم و با دید دیگه به زندگی نگاه کنم

امیدوارم موفق بشم 

از امشب سعی دارم تلاشمو بکنم و با دید دیگه به زندگی نگاه کنمامیدوارم موفق بشم

به روح و روانت اهمیت بده عزیزم

مطمئن باش موفق میشی💖

ممنونم ازت عزیزم

خواهش میکنم برات بهترینا رو آرزو میکنم

تو این راه اوایل با برخورد و واکنش های افراطی بقیه رو به رو میشی

من سر این موضوع خیلی اذیت شدم

ولی به عنوان بخشی از آینده این مسیر بهت میگم

جدیشون نگیر

مسیر خودتو برو و مطمئن باش هیچوقت از اینکه به روحت اهمیت دادی پشیمون نمیشی💖

خواهش میکنم برات بهترینا رو آرزو میکنمتو این راه اوایل با برخورد و واکنش های افراطی بقیه رو به رو می ...

خیلی ازت ممنونم مهربون

امیدوارم کلی انرژی مثبت و حال خوب بهت برگرده 💕

خیلی ازت ممنونم مهربونامیدوارم کلی انرژی مثبت و حال خوب بهت برگرده 💕

خواهش میکنم عزیزم کاری نکردم

امیدوارم موفق بشی و دوباره به یه دختر سرزنده و شاد و پرانرژی تبدیل بشی💖