بچها من از نامزدم جدا شدم ب دلیل مخالفت مادرش چجوری نامزدمو دیونه کنم بدون من نفس نکشه ۵ ماهه بهم خورده اما هنوزم بمن پیام میده با رابطع جنسی میشع ؟؟؟برشون گردونم
دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امیدارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم
دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امیدارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم
نخاااا چبری رو به زور، رها باش اینجوری آروم میشی تو خیلی وقته فقط داری به خودت عذاب میدی، خواهش میکنم به تقدیر راضی باش و هیچوقت چیزی رو به زور از خدا نخاااا، اون باید برات تلاش کنه نه تووو
یه صلوات واسه حال خرابم بفرستید، اجرتون با امام حسین 🥺
نخاااا چبری رو به زور، رها باش اینجوری آروم میشی تو خیلی وقته فقط داری به خودت عذاب میدی، خواهش میکن ...
خدا خودش گفته دعا کنین تا اجابت کنم.. من همیشه میگمش خدایا همینجوری ک اینهمه سال سرراهم قرارش دادی صلاح و قسمتش کن برام