چشم ولی الان دراصل این غذارب داره؟؟بعضیاگفتن آره بعضیانه؟الان زعفرون بریزم یارب؟قرمزشه رنگش یازعفرون ...
اگه می خوای سبزی بریزی دیگه رب لازم نیست. من هردو مدل رو درست می کنم ولی رب دار رو ترجیح می دم. گاهی لوبیا سبز هم می زنم می شه لوبیا پلو و کلم پلو ترکیبی. تا حالا بیش از ده مدل کلم پلو اختراع کردم. از بس عاشقشم.
کجایی هستین شما؟ اخه من شیرازیم ما اصلا هم چین چیزی نداریم
شیرازی نیستم عزیزم. به جز چند تا غذای خاص روی دستور پخت بیشتر غذاها تعصب خاصی ندارم. چون کارم خیلی پراسترسه عصرها میام خونه شروع می کنم به ترکیب طعم ها و مواد مختلف. بیشتر با غریزم اشپزی می کنم. باعث می شه آروم بشم. کلم پلو با دستور شیرازی رو هم خیلی دوست دارم. حالا شما هم یک بار امتحان کن. مثل لوبیاپلو بپز. جای لوبیا کلم بریز. بعید می دونم نپسندی چون اطرافیانم عاشق بلاهایی هستن که سر غذاهام میارم.