2777
2789
دکترش میگه خیلی عجیبه تونستی درس خوانش کنی و ۴ ماهش مانده به کنکور ولی من انقد حرص میخورم عذاب میکشم ...

عزیزم چقد مهربون و مسئولیت پذیر هستی

پسرا تو هر سنی اذیتا خودشونو دارن

شما ک تلاش خودشتونو کردین..این ۴ ماه هم تحمل کن 

ولی نزار بین خودتو شوهرت باعث اختلاف بشه

یعنی سعی کن مدیرت کنی

ان شاالله موفق باشین❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای تا کی قراره باشه؟ همسرت چیزی نمیگه

عید رو میره دوباره ۱۶ ام برمیگرده تا اخر تابستان قطعیه 

همسرم خیلی مهربون و مهمون نوازه چیزی نمیگه ولی جدیدا سردردای میگرنیش زیاد شده ازبس جو متشنجه خودمون دوتا خیلی ارومیم تا سر درد هم میگرفت نورارو خاموش میکردیم این خانوم تا میفهمه برق اتاق خاموشه به هر بهونه ای هست سر صدا میکنه یا اون سری نور انداخت تو چشمش 

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

چ بی ادبمسئولیتشو بسپار ب کس دیگه

خیلی بی ادبه

نمیتونم برام مثل بچمه 

همسرم واقعا کلافست قبلا تعطیل که میشد زود میومد خونه باهم وقت بگذرونیم حتی تو این فکربود موتور بگیرهکه تایم بیشتریوباهم باشیم الان فراری شده ، زود میاد این میره دم در میگه کجا بودس چرا زود اومدی چرا اضافه کار واینستادی مریضی میای خونه ما میخوایم زنونه باشیم و اینا(اصلا شغلش اضافهکاری نداره) ، دیر هم میاد به خاطر راحتیش به من جلوش میگه اره شوهرت پیش یه زن دیگه بوده دو روز دیگه ایدز میگیریا از ما گفتن بود

عید رو میره دوباره ۱۶ ام برمیگرده تا اخر تابستان قطعیه همسرم خیلی مهربون و مهمون نوازه چیزی نمیگه ول ...

خدا همسرتو حفظ کنه ...واقعا کسایی که بچه دارن زندگیشون نابود شده

خدا همسرتو حفظ کنه ...واقعا کسایی که بچه دارن زندگیشون نابود شده

اره واقعا ممنون عزیزم

برای اولین بار امشب بهم گفت دیگه دارم میمیرم اگه ناراحت نمیشی یه چند شب برم هتل شبا بتونم بخوابم 

عید رو میره دوباره ۱۶ ام برمیگرده تا اخر تابستان قطعیه همسرم خیلی مهربون و مهمون نوازه چیزی نمیگه ول ...

چه پدرومادری بودن چطور فرستادنش خونه دختر خاله اش که شوهر داره زندگی کنه 🥴🙄

چه پدرومادری بودن چطور فرستادنش خونه دختر خاله اش که شوهر داره زندگی کنه 🥴🙄

شوهرم رومیشناسن بعدش هم شوهرم اکثر روزا سرکاره اگر بخوان بد هم فکرکنن شوهرم همیشه دیرتر از من میاد خونه و هروقت خونه هست منم هستم

شوهرم رومیشناسن بعدش هم شوهرم اکثر روزا سرکاره اگر بخوان بد هم فکرکنن شوهرم همیشه دیرتر از من میاد خ ...

نه که درسته واقعا هم شوهرتون آدم خوبی باشه در کل نفس کار زشته ما خیلی بد میدونیم ما مجرد باشه دختر بچه شب خونه خواهرش هم نمیزاریم بمونه خیلی زشت میدونیم خصوصا خواهر و دامادش جوان باشن حالا سن بالاتر باشن بحثش فرق میکنه