2777
2789
عنوان

ای وی اف

90 بازدید | 12 پست

من هر ماه فولیکول بالغ دارم چندتا ولی جون همسرم مشکل داره بابد ای وی اف کنم از داروهای ای وی اف خوشم نمباد میشه بدوم تحریک تخمدان همونا که خودش بالغ شده رو خارج کنه

نه باید تخمکا زیاد باشه که چندتا جنین خوب از توش در بیاد

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
نه باید تخمکا زیاد باشه که چندتا جنین خوب از توش در بیاد

خب من راضیم کم باشه ولی همونا رو بردارن آخه سیکل قبلی کلی امپول زدم اژ ده تا پنج تاش بالغ شد تازه داذو نمیزدم هم بازم پنج تا بالغ بودن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا حالا ندیدم کسی اینکارو کنه هر ماه یدونه نهایت دوتاست احتمال اینکه از دوتا فولیکول جنین درست بشه اونم با کیفیت خیلی کمه بعدش هموناام بگیره و مثبت بشه سخته

چرا iui نمیکنی

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب من راضیم کم باشه ولی همونا رو بردارن آخه سیکل قبلی کلی امپول زدم اژ ده تا پنج تاش بالغ شد تازه دا ...

نتیجه نمیگیری چون مشخص نیست جنینت خوب و قابل انتقال باشه و هیچ دکتری اینکارو نمیکنه. حتی برا ای یو ای هم باید دارو بگیری

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
خیلی داروهاش اثر مخرب دارن حالم بد میشه

یه دورست میگذره

چرا همسرتون از طب سنتی استفاده نمیکنن برای تقوویت 

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی @hoseinpour03 روبیکا پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه