2777
2789
عنوان

زایمان آسان

196 بازدید | 10 پست

سلام من ۳۹هفته هستم درد کمر وشکم دارم که میگیره ول میکنه دوروزه ولی بچم نمیاد چی بخورم که زودتر زایمان کنم شربت زعفران یا رازیاته اینا که میگن خطر نداره؟

تعداد رای : 1
نظرسنجی
۱
1
100%
۲
0
0%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر وقت وقتش شد بچه ات میاد چرا میخوای زودتر زایمان کنی؟؟

الان که دردت میاد یعنی کم کم داره وقتش میشه

عجله نکن

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

من 3 روز درد کشیدم .. روز سوم دیدم ک بدنیا نمیاد ،  توی یه جای سربالایی پیاده روی کردم ک بعد دردام شدیدتر شد نصف شب ،  رفتم دکتر گفتن وقت زایمانته

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

سوره مریم و انشقاق بخونید.پیاده روی کنید.در مورد خوراکی ها اطلاع دقیق ندارم.اما روغن زیتون به خاطر ملین بودن و خرما برای قوتش مفیده.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️