2789
عنوان

خارج رحم

53 بازدید | 5 پست

سلام ،من خارج رحم بودم و با تزريق دو دوز امپول متروكسات در حال درمانم ،  بتا هنوز كامل صفر نشده ١٠ روزه پريودم و هر روز با مقداري لك سياه كه همراه درد هست ازم خارج ميشه، كسي بوده شرايطش مثل من باشه؟ راه حلي داريد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلامبارداری اولت بود؟بتات روچند بود؟نگران نباش بتات میاد پایین سریع

بتام اول دو هزار بود بعد با تزريق امپول ايراني تا ٩ هزار رفت ، ديگه امپول خارجي تزريق كردم ، رسيد به عدد ٨٠٠ ، ولي ديگه كند شد ، دكتر گفت بازم بايد تزريق كني ، يعني در كل ٣ بار تزريق كردم ، داغون شدم ، الانم پاي سمت لوله خارج رحمم مرتب درد مي كنه ، هنوزم لكه بيني دارم ، واقعا خارج رحمي يه مصيبته😖

منم خارج رحمی باردار شدم ماه قبل متاسفانه راه حلی نداره فقط باید صبر داشته باشی

بتات چند بود؟ چه مدت طول كشيد تا صفر بشي؟ من با تزريق ٣ امپول هنوز صفر نشدم، شما هم درد و لك بيني داريد؟  دردش شبيه پريوديه دائمه ، پا درد ، سوزن سوزن شدن رحم و تخمدان ها😔 بيشتر از بك ماهه درگيرم و تمومي نداره

بتات چند بود؟ چه مدت طول كشيد تا صفر بشي؟ من با تزريق ٣ امپول هنوز صفر نشدم، شما هم درد و لك بيني دا ...

عزیزم کاملا درکت میکنم خیلی باید صبوری کنی من بتام خوشبختانه فقط تا۱۵۰ بالا رفت بعدش پریود شدم و بعد از اون لکه بینی داشتم تا چندروز پیش ک باز سر موعدم پریودشدم اخرین بار ک ازمایش بتا دادم شده بود ۲۴ خداروشکر اومده بود پایین از من خودش داره جذب میشه

من دقیقا روز پدر فهمیدم ک خارج رحمی باردارم فک‌کنم۲۶ دی ماه بود و تا الان هنوزم درگیرشم دکترم گف باید بیاد زیر ۱۰ خیلی روزای بدی را گذروندم تازه یکم حال روحیم خوب شده 

دکترا ب شما نگفتن علتش چی بوده؟؟؟دارو مصرف کرده بودی یا ن؟؟