saralmaz مدیر استارتر عضویت: 1401/02/21 تعداد پست: 109 عنوان پساری 39 بازدید | 3 پست سلام خانما خسته نباشیدمن امروز پساری کردم چون دهانهرحمم توی ۲۳ هفته ۱۸ بود هزینش شد ۷ میلیون ۶۰۰خاستم ببینم همین قیمته؟و اینکهمعذرت میخانم من میترسم موقع دفع مدفوع در بیاد وقتی میریم دستشوییی😑 کسی تجربه داشته لطفا که چطوری باید استراحت کنم وچ کارهایی منعه براش؟ 1403/12/04 | 19:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mooshool عضویت: 1403/11/19 تعداد پست: 4633 ببخشید علائمی هم داشتی ؟ یا فقط سونو تشخیص داد؟ الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....
saralmaz مدیر استارتر عضویت: 1401/02/21 تعداد پست: 109 ببخشید علائمی هم داشتی ؟ یا فقط سونو تشخیص داد؟ ن عزیزم رفتمسونو توی سونوی آنومالی طول سرویسکم۳۰ بود دکترم گفتن استراحت کنم بعد ۳۰ روز برم باز الان ک۲۳ هفتمه شده ۱۸دیگه پساری گذاشتن برام دیروز
mooshool عضویت: 1403/11/19 تعداد پست: 4633 ن عزیزم رفتمسونو توی سونوی آنومالی طول سرویسکم۳۰ بود دکترم گفتن استراحت کنم بعد ۳۰ روز برم باز الا ... ایشالا بسلامتی فارغ شی گلم منم طول سرویکسم ۳۴بود دکتر گفت خطرناکه سرپا واینسا استراحت کن انقد استراحت نکردم الان به زوررررر راه میرم ۳۶ هفته م الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....