2777
2789
عنوان

الان باید چطوری رفتار کنم

182 بازدید | 23 پست

دوست من عجیبه ! خودش برنامه میچینه که بریم بیرون اما خودش متنفیش میکنه و نمیاد ، این کارش باعث میشه برنامه ریزیه من بهم بریزه ! 

بعد از دوبار که اینطوری بهم خورد ، من دیگه بحث بیرون رفتن رو وسط ننداختم اما خودش مدام میگه چرا نمیریم بیرون ؟ و میشینه برنامه میچینه و بازم نمیاد !

ایندفعه از چند روز پیش منو برای شام دعوت کرده و اینقدر جدی میگفت که من گفتم امروز قطعا میریم ! اما امروز نه زمانش رو گفت که کی بریم نه لوکیشن رو بفرسته واسم که کجا برم !

الان واسم سواله که من باید زنگ میزدم بهش میگفتم چی شد میریم یا نه ؟ 

یا مثل الان باید منتظر میموندم ؟ 

راستش من منتظر موندم چون گفتم اون دعوت کرده پس وظیفه ی اونه ! شاید خوشش نیاد من بهش زنگ بزنم !

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش بگو چرا برنامه میچینی نمیای؟ 

یبار دیگه هم گفت بریم بیرون بگو،ممنون نمیام

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

وقتی باهاش حرف میزنم یهویی داد و بیداد میکنه پرخاش گری میکنه !

رفیقت عملا مشکل داره عزیزم

این از این که قرار میزاره نمیاد

و پرخاشگری هم میکنه

تا شمارو هم روانی نکرده قطع ارتباط

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

برای من و دوست صمیمی ام هم پیش اومده ..اما بعدش..که شرایط اوکی شد .. باهم هماهنگ میشیم و میریم بیرون

این خیلی جدی و قوی میاد برنامه میچینه انگار خوشش میاد آدمارو اذیت کنه !

چندبار هم خواستم ازش جدا شم ولی ولم نمیکنه