2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با بسته آموزشی تونستم رتبه ۲ بشم.تازه رشته کارشناسیم هم متفاوت بود. اصلا یه فاز دیگه بود

رشتتون چی بوده ؟

بعد یه سوال یه سری دوره دارم ولی برای سال ۱۴۰۰ هست به درد میخوره دیگه عوض نمیشن اخه مطالب اصل و پایه 

رشتم مهندسی شیمیه

😻😻
رشتتون چی بوده ؟بعد یه سوال یه سری دوره دارم ولی برای سال ۱۴۰۰ هست به درد میخوره دیگه عوض نمیشن اخه ...

فلسفه

اونا را بخون ولی کتاب تست سالهای اخیر را هم بگیر

سنجش و دانش فقط نگیر که مفت نمی ارزه

❌❌❌❌جون عمت لایک نکن😭😭😭❌❌❌❌

به سلامتی چرا میخوای ارشد بگیری اونم دانشگاه دولتی میخوای مهاجرت کنی یا برای پیشرفت کارت؟

حقیقتا تا حالا شده بخوای خودتو به خودت اثبات کنی؟ من دانشگاه کارشناسیم خوب بود شهرستان بود ولی رنک بود من درس میخوندم ولی خب نه اون طور که واقعا در توانم باشه بیشتر دلم میخواست زندگی کنم  تجربه کسب کنم یه طوری که فقط درس نباشه حالا غرق تفریحم نبودم 😥 ولی خب رشتمم سخته باید وقت زیادی روش گذاشته بشه تا نتیجه بگیری و هدفم از این تصمیم اینه که   میخوام رزومم بهتر بشه که تو آینده دستم باز باشه برای انتخابی که اون موقع میکنم 

😻😻
حقیقتا تا حالا شده بخوای خودتو به خودت اثبات کنی؟ من دانشگاه کارشناسیم خوب بود شهرستان بود ولی رنک ب ...

متوجه شدم انشالا موفق باشی خیلی کاره خوبی میکنی من خودم شاغلم منم آزاد بودم تو خیلی شرکت های خوب با درآمد بالا فقط دولتی ها و برمیدارن رزومه خوبی میشه

من با بسته آموزشی تونستم رتبه ۲ بشم.تازه رشته کارشناسیم هم متفاوت بود. اصلا یه فاز دیگه بود

بسته آموزشی از کدوم انتشارات؟

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)