2777
2789
قد بلند تقریبا ۱۹۳سرشونه های پهنموهای زاید زیاد هورمونیرنگ‌پوست تیرهچشم سبز روشنوزن ۵۸ همه میگن شبی ...

قد۱۹۳وزن۵۸؟😐

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احساس میکنم بگم میگن خودشیفته ای/:

هرچی بخورم چاق نمیشم

ناخونام کشیده و محکمه

لبام پر و درشته

پلکام بلنده

قد 157 و وزن 45

شکم تخت و باریک

پوست سبزه

چشم قهوه ای پررنگ ابرو پر و مشکی

موهامم فر درشت مشکی بود تا کمر اما الان کوتاه کردم

آدمی را یک سخن ویران کند.           

احساس میکنم بگم میگن خودشیفته ای/:هرچی بخورم چاق نمیشمناخونام کشیده و محکمهلبام پر و درشتهپلکام بلند ...

منم همه میگن شبیه سلطان سلیمانی

سلطان سلیمانم همون محبوب نی نی سایت 😍

نمیدونستم رنگ پوست هم ، ژن خوب محسوب میشه عجب🤣🤣😕

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
چقدر دلم میخواست بودم😢

وای ن

من راضی نیستم اول ک هیچ جا جدیم نمیگیرن😂

دوم این ک بهم میگن چرا انقد تفاوت سنی داری با شوهرت در حالی ک بنده خدا فقط دوسال ازم بزرگتره🥹

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

من سبزه تیره هستم و چشام سبز روشن

بسم الله 😕😮

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

🤣 قدرت بدنی بالا و مقاوم در برابر اب سرد و سرماخوردگی  و  قد بلند 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 و ناشکری نمیکنمو مغرور نیستم و همیشه دستامو به اسمون میگیرمو شکر میکنم از خداییکه اسمان ها و زمین رو در شش هنگام یعنی شش روز افرید 

آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست