2777
2789
عنوان

طلاق نامزدی

333 بازدید | 20 پست

بچه ها من تو دوران عقدم نامزدم پلیسه سر پرخاشگری واخلاق بد و خساستش و... مسائل دیگه میخوام جداشم الان افتاده به التماس،بعد یه بار با خواهرم و شوهرش و من و نامزدم چهارتایی رفتیم پاساژ بگردیم بعد یهو نامزدم منو کشید کنار گفتش ک عشقم من تو جیبم یذره حشیش داشتم خیلی کم بوده ته جیبم بوده الان دیدم نیست فکر کنم افتاده گفتم شاید تو خونتون افتاده باشه پیدا کردی یا دیدی یوقت فکر بد نکنی برای متهم بوده من گرفته بودم تو جیب شلوارم گذاشته بودم!!به نظرتون راست میگه؟؟

اخه به خودم میگم اگر یذره بوده ته جیبت گذاشته بودی چیزی ک از متهم گرفته باشین اولا اقندر کم نیست بعدشم بگیرید چطوری گذاشتی تو توی جیب خودت؟؟؟؟؟؟؟؟نظر بدید ترخدا

ببخشید با اجازه استارتر 

سلام دوستان 

اینجا به ما هیچ اهمیتی نمیدن لطفا لطفا ازتون خواهش میکنم ۳ روز چیزی نیس کسی تاپیک نزنه

در اعتراض به اینکه نمیتونیم عکس بزاریم نمیشه لینک گذاشت 

قسمت ریپلای و ویرایش هم مشکل داره تازه از تبلیغات صرف نظر کنیم حذف تاپیک هم نداریم

رسما اینجا مارو یه مشت گوسفند فرض کردن از فعالیت ما پول درمیارن و به ما هیچ اهمیتی نمیدناین متن رو کپی کنید و این تاپیک رو تکرار کنید و دیگه هیچکس ۳ روز یعنی از امروز تا تاریخ ۸ اسفند تاپیک نزنه فعالیت نکنه شاید مدیر سایت یه فکری کنه

لطفا تا میتونید این متن رو کپی کنید و اعلام کنید به کاربرا

اینو ی خانومی گذاشته بودن...دیدم واقعا حق گفته...

ستاره ها در تاریک ترین شبها درخشان ترینند 🔮🎇⭐️

خدایی مارو چی فرض میکنین این تاپیکارو میزنین؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نامزد و دوست پسر پلیس ترند جدید سایت 💅

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

خدایی مارو چی فرض میکنین این تاپیکارو میزنین؟

🐴🐇

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

چی شده

عزیزم شما یه بار متنو بخون ببین با عقل جور درمیاد؟

با دویست تا پست و سی چهل تا تاپیک که تو هرکدومشم یه مدل مارحرارو تعریف کرده

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
چیزی ک اژ متهم میگیرن رو نیمزارن جیب خودشون تحویل میدنراست و دروغش چه اهمیتی دارهوقتی قراره جدا بشی،

ن میزارن بعضی وقتا نمیتونم باز کنم موضوع رو میترسم بترکم

اما چیز کمو ول میکنن اصولا نمیبرن پاسگاه

پروف خودمم شات نگیرید ممنون.اگه فیلم چوکور نسخه زیرنویس رو ندیدی ،با من از فیلم حرف نزن🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

عزیزم شما یه بار متنو بخون ببین با عقل جور درمیاد؟با دویست تا پست و سی چهل تا تاپیک که تو هرکدومشم ی ...

الان تاپیکاشو دیدم.

پروف خودمم شات نگیرید ممنون.اگه فیلم چوکور نسخه زیرنویس رو ندیدی ،با من از فیلم حرف نزن🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️