2777
2789
عنوان

سخت دندون درآوردن نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 93 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواب شبش عالی بود ولی الان ۳ یا ۴ بار طی شب بی دلیل از خواب بیدار میشه و گریه میکنه و خوابشم خیلیییی ...

اگه بیدارمیشه و گریه میکنه رفلاکسش عود کرده

شاید چیزی میخوره که رفلاکس میده🤔🤔

عسل مطمئن اگه بتونی بدی خیلللی خوبه برا رفلاکس

خرماهم بدی نیست ولی یکم طول میکشه اثر کنه

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

اسی لطفا برای درمان یبوست ش از  روشهای طبیعی استفاده کن و سراغ داروهای شیمیایی نرو که تا آخر وابسته میشه به اون داروها....

مثلا دقت کن چی تو غذاش می ریزی شکمش کار میکنه!!!دکتر به بچه برادرم که یبوست داشت گفته بود تو غذاش هویج نریز!!!مثلا کدو خورشتی بریز تو غذاش یا تو سوپ ش یه دونه آلو بخارا بنداز!! باید امتحان کنی

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
آره رفلاکس داشت خداروشکر الان خوب شده فقط خیلی ورجه وورجه کنه یه کوجولو بالا میاره وگرنه که اصلا

دقیقا رفلاکسش عود کرده

میدونستی رفلاکس نمیزاره مواد مغذی جذب بشن؟؟

میدونستی رفلاکس یبوست اوره؟

اشتهارو کامل از بین میبره؟؟

یه چیزی باعث شده رفلاکس عود کنه

یا معدش سرد شده یا از مکملاس یا یه خوراکی جدید

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

اگه بیدارمیشه و گریه میکنه رفلاکسش عود کردهشاید چیزی میخوره که رفلاکس میده🤔🤔عسل مطمئن اگه بتونی بد ...

میگیرم یکم تست میکنم اگه آلرژی نداد بهش میدم .آها یه چیزدیگه هم که هست کنار علائم دندونش الان دقیقا همون دوسه ماهه که خس خس گلو داره 

نه عفونته نه سرماخوردگی 

چندبار بردمش دکتر ولی خس خس میکنه پشت گلوش 

دقیقا رفلاکسش عود کردهمیدونستی رفلاکس نمیزاره مواد مغذی جذب بشن؟؟میدونستی رفلاکس یبوست اوره؟اشتهارو ...

آخه چیز بدی نخورده تمام چیزایی رو خورده که همیشه مسدادم .ولی خیار خیلی دوست داره ممکنه بخاطر سردی خیار باشه؟

میگیرم یکم تست میکنم اگه آلرژی نداد بهش میدم .آها یه چیزدیگه هم که هست کنار علائم دندونش الان دقیقا ...

رفلاکس گلوشو میسوزونه

رفلاکسو قطع کنیم همه چی حل میشه

اسی لطفا برای درمان یبوست ش از روشهای طبیعی استفاده کن و سراغ داروهای شیمیایی نرو که تا آخر وابسته ...

نه اصلا دارو ندادم تا حالا .ولی یه بار تسک کردم بامیه پختم‌بهش دادم سریع روون شد معدش 

آخه چیز بدی نخورده تمام چیزایی رو خورده که همیشه مسدادم .ولی خیار خیلی دوست داره ممکنه بخاطر سردی خی ...

نه چیز بدی که نه

بچس دیگه ممکنه یه چیز ساده اذیتش کنه

بله یمدت سردیارو قطع کن 

مکمل نده

معدشو وقتی خالیه با روغن زیتون ماساژ بده فیلمش تو نت هست

عسل یا خرما بده

اب ولرم بعد از بیدارشدن و قبل از غذا روزی سه چهاربار

اینا جمع نکاته

نه اصلا دارو ندادم تا حالا .ولی یه بار تسک کردم بامیه پختم‌بهش دادم سریع روون شد معدش

اتفاقا میخواستم بامیه رو بگم گفتم شاید هنوز بهش ندادی!!ببین منم هروقت خورشت بامیه میپزم تا صبح من و همسرم سر سرویس بهداشتی رفتن دعوا داریم!باورت میشه با اینکه خیلی خورشت بامیه دوست دارم ولی بخاطر عواقبش درست نمیکنم😔شما هم که اینو فهمیدی تو سوپ ش مدام بامیه بریز

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
من میخام ببینم عادیه اینهمه وقت طول بکشه ؟همه میگن نهایتا یکی دوهفته بچه اذیته ولی پسرم دوماهه تقریب ...

شاید داره چندتا باهم درمیاره اگر سفیدی معلومه ابلیمو بزن به لثش زودتر درمیاره فکضو چرب کن ماساژ بذه بچه من ۴ماهگی دراورد دندون چون تویارداری شلغم زیاد خوردم میگن شلغم روند دندون دراوردن بچه رو تسریع میکنه