2777
2789
عنوان

سخت دندون درآوردن نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 93 پست
ویتامینو هرروز میدم ژل هم براش گرفتم زیاد جوابگو نیست مسواک انگشتی هم داره اما اصلا اجازه نمیده من ب ...

ژل رو اول با انگشت براش بزن یه کم بی حس بشه بعد با مسواک خنک بخارون براش 

چون درد داره و بی قراره حوصله نداره دست به لثه ش بزنی وقتی ببینه میخارونی آروم تر میشه قبول می‌کنه سریع ناامید نشو 

روی همون دندونگیرش رو که قبول میکنه بهش ژل بزن که سر بشه بعد براش بخارون

اینی هم که شنیدی بچه اسهال میشه اشتباهه 

دندون تب و اسهال نمیاره فقط میتونه کمی پیشونی رو از حالت عادی داغ تر کنه ولی در حد تب نمیشه ، اسهال هم نمیاره اسهال بشه یعنی بچه مریضه و باید درمان بشه 

دندون موقع رویش باعث ترشح هورمونی میشه که روی گوارش اثر میذاره و فقط مدفوع رو از حالت عادیش شل تر می‌کنه اصلا اسهال نمیشه اسمشو گذاشت ، اینا رو گفتم که اگر یه وقت دیدی بچه اسهاله نگی بخاطر دندونه بی خیالی طی کنی 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

شاید بخاطر قطره آهن ِ!!!ببرش دکتر تا قطره ش رو عوض کنه!!!سیدرال گوچه بهش بده دندون هاش رو سیاه هم نم ...

بردمش اتفاقا ۱۵ روز پیش بردمش گفت نه تا پایان ۱۰ ماهگی همین قطره رو بده فروسیس میخوره الان .شنبه ۱۰ ماهش'تموم میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ژل رو اول با انگشت براش بزن یه کم بی حس بشه بعد با مسواک خنک بخارون براش چون درد داره و بی قراره حوص ...

وای ممنونم واقعا مرسی که راهنمایی میکنید .نه خداروشکر اسهال نیست برعکس سفت شده شکمش الان ۳ ردز ۳ روز کار نمیکنه شاید بخاطر اینکه آب و شیر کمتر میخوره نمیدونم واقعا 

فکر کنم طبیعی باشه چون بچه جاریم هم چند ماه درد داشت اما خیلی دیر دندون درآورد الان پشت سر هم بقیه ا ...

چندماهگی درآورد اولین دندون رو؟

الان دوماهه که میفهمم این علائم مربوط به دندونه امادرنمیاد لامصب

آخه واقعا خیلی طول کشیده .اصلا عادیه که دو سه ماهه این بچه طفلک اذیته ولی انگار نه انگار ؟؟

بچه منم همینجوریه دیگه میخواستم فردا برم از دکترش بپرسم ببینم چیکار باید بکنم 

یکی میگفت اگه امپول ویتامین دی بزنین درمیاره منم نخواستم سرخود اینکارو بکنم

من میخام ببینم عادیه اینهمه وقت طول بکشه ؟همه میگن نهایتا یکی دوهفته بچه اذیته ولی پسرم دوماهه تقریب ...

پسر من هم همین شرایط رو داشت،دکترا گفتن طبیعیه،روش هایی که گفتید هم برای تسکینش امتحان کردیم فایده نداشت

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

امتحان میکنم حتما .مرسی که گفتین .دکترا که همشون اصلا بدردنخور شدن

نه نه امتحان نکن زیر یک سال عسل ممنوعه اگر عسل سم بوتولیسم داشته باشه معده بزرگسال می‌تونه هضمش کنه ولی بچه زیر یک سال نه و خطر مرگ داره اینکه صد نفر هزار نفر امتحان کردن و عسلشون سم بوتولیسم نداشته به این معنی نیست که برای هیچ کس اتفاق نیفته سم بوتولیسم همون سمی هست که توی تن ماهی های نجوشیده ممکنه باشه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

سلام عزیزم دخترمنم همینجوری بود بشددددت اذیت بودمن سعی میکردم غذای کشکی بهش بدم مثل کال جوش،سیرابی،م ...

پس عادیه این حالتا .چون واقعا نگرانم بدنش ضعیف نه بچم .البته دروغ چرا گاهی اوقات انقدددددددد درگیرم میکنه ویتامینشو یادم میره به کل 

بچه منم همینجوریه دیگه میخواستم فردا برم از دکترش بپرسم ببینم چیکار باید بکنم یکی میگفت اگه امپول وی ...

توروخدا اگه بردین یا چیزی متوجه شدین که کمک کرد به منم بگید ممنون میشم 

نه بابا ممنون میشم راهنمایی کنی مرسی

اول تمام مکملارو قطع کن

من تاپیکامم هست

اصلااا مکمل ندادم

دخترم ۱۶ماهشه دندونا نیش پایین ورم کرده دربیاد

قدو وزنشم خوبه

مگه ما مکمل خوردیم؟؟

خداشاهده  سر بچه اولم خوده دکتر گفت این مولتی ها بلوغ زودرس میاره و چاقی شدید در ایندشون

خب چه شیری میخوره؟

هرچندساعت؟؟

کمکی یا میوه چی میدی؟

رفلاکس داره یا نه؟

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

وای ممنونم واقعا مرسی که راهنمایی میکنید .نه خداروشکر اسهال نیست برعکس سفت شده شکمش الان ۳ ردز ۳ روز ...

خواهش میکنم عزیزم ، بی قراریش بخاطر یبوست هم می‌تونه باشه علاوه بر درد دندون ، بهش کیوی بده میتونی کیوی رو بذاری فریزر نیم یخ بشه بدی دستش هم بخوره برای روان شدن شکمش هم برای سر شدن دندونش ، مایعات بیشتر بهش بده

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 47 دقیقه پیش
2791
2779
2792