2777
2789
عنوان

کلاس آبرنگ

781 بازدید | 66 پست

سلام بچه ها 

کسی تا ب حال کلاس آنلاین هنری شرکت کرده ؟ 

سرم خیلی شلوغه ،دوس دارم برای استراحت ذهنم نقاشی با آبرنگ برم 

ب نظرتون کیفیت کلاس های آنلاین خوبه ؟

میتونم چیزی یاد بگیرم یا هدر رفتن وقت و هزینه س؟

آره من نقاشی با مداد رنگی شرکت کردم اتفاقا بهتره چون کلیپای آموزشیش همیشه میمونه برات

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من 6 ساله ابرنگ کار میکنم :') کلاسای مجازی برام بهتر از حضوریا بودن

خوشبحالت واقعا 🥹🥹🥹

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

آره من نقاشی با مداد رنگی شرکت کردم اتفاقا بهتره چون کلیپای آموزشیش همیشه میمونه برات

چقد خوب ک بالاخره یکی را پیدا کردم 

عزیزم میشه بگی چه جوری شروع کردی ؟پیش زمینه ای هم داشتی تو نقاشی؟

الان حرفه ای هستی؟

ابرنگ بخشی از روح و وجودمهبا هر حرکت قلمو و اب و رنگحس میکنم خودم داخلش دارم حرکت میکنم

دقیقا همینهایی هست که گفتین واقعا جلا میده روح رو 

منم به شدت دوست دارم ولی خب تایمم اوکی نیست برم و میترسم نتونم ...

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

من نقاشم 

چندساله کانال ساراایمنی رودارم .باتوجه به آموزش های رایگانش ونمونه کارهنرجووهابنظرم زیرنظراینطوراستادی آموزش ببینی خیلی خوبه 

حتمانمونه آموزش هاونمونه کارهنرجوهاروببین بعدتصمیم بگیر 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
😍😍چه خوبپیج مربی هاتون را دارین؟

نه ندارم اونا رو دیگه 

ولی بخش اعظم یادگرفتنش رو خودم انجام دادم

خود اموز

مربی هام چیزایی که من میخواستم رو نمیدونستن، همش گل و درخت و جنگل کار میکردن

من چهره فانتزی و نقاشی های تخیلی دوست داشتم

بیشتر چیزایی که یاد گرفتم از پینترست بود

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

تو چه برنامه ای بود دوره تون ؟

پیجی گروهی چیزی دارین ازش ؟یا اسم مربی تون ؟