2777
2789

ممکنه نشون بده ولی منفی شد دوباره هفته بعد بده

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قطعا نه

چقدر هول هستین🤐 من فکر میکردم خودم صبر تحمل ندارم

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

یک بوداز منفی هم منفی ترتوقع داشتم مشکوک باشه حداقل

نه نگران نباش هفته بعد تازه مشکوک میشه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

اخه یک بودنش طبیعی بود؟چند روزه دل درد شدید دارم

دل درد شدید نشونه خوبی نیست اصلا 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

خدا از دهنت بشنوهمثبت باشه یه شیرینی از من طلب شما

عزیزممممممممممممممممم ان شاالله  

دل درد شدید نشونه خوبی نیست اصلا

یه درد غیر قابل تحمل نبود

گرفتگی بود

تیر میکشید و سمت چپم درد می‌کرد

دیروزم ک انگار داشتم پریود میشدم

دست و پاهامم گر گرفته میشه

امروز ولی جز یه دل درد خیلی کم پریودی خبری نبود